Izbornik

Izjava HiPP kompanije

Dragi roditelji,

Istraživanje kvalitete proizvoda koje je provela Hrvatska agencija za hranu uključilo je i HiPP-ov proizvod HiPP dječja hrana- Bio riža i mrkva s puretinom.

Navedeni proizvod nije isti proizvod koji se prodaje u Njemačkoj zato što na policama u Hrvatskoj možete naći artikl HR6530 koji ima drugačiju recepturu od testiranog proizvoda 6530.

Artikl HR6530, npr. uopće nema krumpir kao sastojak nego rižu, što se lako može pročitati na deklaraciji na samom proizvodu. Naravno da su zbog sastava proizvoda okus, boja i aroma drugačiji, jer se radi o drugačijem proizvodu.

Znači li da je proizvod koji sadrži rižu manje kvalitetan od proizvoda s krumpirom? Naravno da ne, radi se o razlici u recepturi, a ona ovisi o zemlji u kojoj se proizvod konzumira, navikama potrošača i sl.

Potrebno je istaknuti da ovdje govorimo o različitosti recepture, a ne o razlici u kvaliteti. Svi naši proizvodi prolaze izuzetno stroge kontrole, kako unutar same HiPP kompanije tako i od ovlaštenih institucija u Republici Hrvatskoj. Oba testirana proizvoda imaju najviši nivo kvalitete, a koju HiPP kompanija garantira već preko 50 godina.

Cijene proizvoda na policama naše maloprodaje ne možemo komentirati jer mi nismo ti koji određuju cijene nego maloprodajni lanci, shodno svojoj poslovnoj politici.

Vaš HiPP!