Kontrola kvalitete

Iako koristimo samo pažljivo odabrane sastojke, najbolji način za osiguravanje optimalne kvalitete je pomoću velikog broja provjera.

Do 260 provjera

Najbolji način da se osigura optimalna kvaliteta je kontinuirana kontrola svih procesa

Sadržaj svake staklenke podvrgnut je brojnim kontrolama i do 260 provjera, od testiranja tla, analize sirovine do provjere gotovog proizvoda. Odmah nakon što sirovine stignu, one budu ispitane od strane naših djelatnika i samo savršeni sastojci su odobreni da idu na obradu.

HiPP laboratorij – vodeći u Europu

HiPP laboratorij je u mogućnosti detektirati zrno soli u 25 metarskom bazenu

Suvremene analitičke metode koriste se za osiguranje kvalitete sirovina, sastojaka i proizvoda. Akreditirani laboratorij koji se nalazi unutar tvornice jedan je od najboljih u Europi, može analizirati više od 1200 parametra. Na temelju svih tih mjera, HiPP je u stanju osigurati najvišu kvalitetu svojih proizvoda. Stroge provjere kvalitete i bez prijekorna sljedivost svih sirovina koje obrađujemo neizostavni su elementi HiPP-ove filozofije o kvaliteti.