od 5. mjeseca

HiPP Banane s marelicom

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

Saznajte više

Pojedinosti

HiPP Banane s marelicom, idealna kao desert ili dodatak žitnoj kašici.

  • staklenka sadrži BIO voćni pire
  • bez dodanog šećera - sadrži prirodno prisutne šećere
  • u HiPP BIO kvaliteti
  • sastojci prirodno ne sadrže gluten
  • bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 125g
Preporučeno vrijeme hranjenja U prijepodnevnim satima, U posljepodnevnim satima, Između obroka
Glavni sastojci Marelica, Banana
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: HR4200-01

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Ocjene

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Banane s marelicom

Pitanja i odgovori

Početak dohrane trebao bi biti što jednostavniji. Idealno je HiPP BIO povrće kao što je HiPP mrkva, HiPP brokula ili HiPP bundeva.

Prvog dana ponudite bebi oko 3-4 žličice čistog pirea od povrća prije podnevnog mliječnog obroka. Dnevno možete povećavati količinu, ovisno o tome kako dijete prihvaća žlicu, prihvaća novi okus i podnosi povrće. Svako dijete tako individualno određuje brzinu ove faze prilagodbe.

Nakon krutog obroka, Vašu bebu i dalje hranite uobičajenim mliječnim obrocima.

Plan dohrane: Nakon 4. do 6. mjeseca

Tvrdnjom "bez dodanog šećera" na našim proizvodima označavamo da nisu dodani sastojci kao što su konzumni šećer, fruktoza ili sirup. Šećer sadržan u proizvodima dolazi 100% iz prirodnih sirovina koje se u njemu prerađuju, na primjer, prirodno prisutan šećer u voću.

Koristite plastične žličice jer su mekše i ne mogu oštetiti staklenku. Žličica također treba biti uska i ravna tako da stane u usta vašeg mališana. Prvo hranjenje žličicom neka bude na dan kada je vaša beba mirna i opuštena. Također nemojte čekati da bude previše gladna jer joj možda više neće biti do eksperimentiranja. Hranjenje žličicom je nešto novo za bebu i treba se vježbati. Dakle, u početku će vam najvjerojatnije trebati malo strpljenja. Za prve pokušaje preporučujemo fino pasirano, blago povrće.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Više od 20 godina HiPP BIO banane gotovo su isključivo uzgajane u prirodnim uvjetima u brdovitim džunglama u Kostarici. Ovdje posebno dobro rastu jer im odgovara hladovina šumskih giganta, drveća koje raste i do 50m visine. U usporedbi s konvencionalnim plantažama, stabla banana rastu izolirano, udaljena jedna od drugih, te u mješovitim plantažama. Na taj način, biljke zaražene bolestima od raznih štetočina mogu se ukloniti, a daljnje širenje bolesti se može spriječiti. Uzgojem u skladu s prirodom, štitimo prirodna staništa životinja i biljaka, te čuvamo jedinstvenu bioraznolikost džungle. HiPP BIO banane dobivamo i iz Ekvadora.

Višekratna upotreba staklene ambalaže sa ekološkog stajališta ima smisla jedino ako se ponovno koristi barem 5 puta. Što znači da bi trebale biti vraćene u proizvodnju barem 5 puta i punjene dječjom hranom. Međutim, radi kompliciranih proizvodnih puteva (transporta, skladištenja, čišćenja…), staklenki dječje hrane, to je nemoguće provesti. Kako se očekuje optimizacija procesa, ekološka prednost višenamjenske ambalaže se smanjuje. Pokazalo se da je recikliranje jednokratne staklene ambalaže bolje ekološko rješenje. Iz tog razloga više od polovina HiPP staklenki proizvedeno je od recikliranog stakla. Unatoč tome, ubrzali smo ekološku optimizaciju postojećeg sustava za jednokratne staklenke. Kroz godine, masa stakla je smanjena i do 20%. Na taj način smanjujemo naš utjecaj na okoliš.

Više informacija o održivoj ambalaži u HiPP-u

 

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije