od 5. mjeseca

HiPP Šljiva i kruška

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

Saznajte više

Pojedinosti

HiPP Šljiva i kruška - idealna kao desert, međuobrok ili dodatak žitnoj kašici.

  • staklenka sadrži 100% BIO voćni pire
  • HiPP BIO kvaliteti
  • sastojci prirodno ne sadrže gluten
  • bez dodanog šećera - sadrži prirodno prisutne šećere
  • bez aroma, bez konzervansa **, bez boja **

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 190g
Preporučeno vrijeme hranjenja U prijepodnevnim satima, U posljepodnevnim satima, Između obroka
Glavni sastojci Kruška, Šljiva
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 4395-02

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Ocjene

Savršena za probavu

Kad god idemo na put, ovu kašicu nosimo sa sobom. Najviše je voli, a i savršena je za probavu.

Lorena13, 2018-05-22

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Šljiva i kruška

Pitanja i odgovori

HiPP BIO kruške za svoj rast i dozrijevanje trebaju mjesto koje nije ni previše vruće ni previše hladno, s periodom mraza tijekom zime. Takva klima se može naći u zemljama južne i srednje Europe kao što su Njemačka, Italija, Austrija, Španjolska i Turska, kao i u Argentini. Ta područja također imaju prikladna tla koje su duboka, prozračna i umjereno vlažna. U svim našim regijama odakle dolaze sirovine, ne koristimo kemijska sredstva, ni u Europi, ni u Južnoj Americi. Tek kad naše BIO kruške postignu ravnotežu između sadržaja šećera i kiselosti koja je idealna za bebe, idu na preradu. Na sjevernoj polutki, berba traje od rujna do listopada, a na južnoj polutci od veljače do ožujka.

HiPP BIO šljive rastu u Italiji, Srbiji i Francuskoj zato što šljive najbolje rastu u toplim krajevima. Što više svjetla dobiju, to će imati više okusa. Kad je riječ o tlu, šljive nisu izbirljive. Jedino što ne vole je jak mraz tijekom zime. HiPP BIO šljive beru se kada su zrele, od početka srpnja do sredine listopada. To osigurava pun i karakterističan okus šljive.

Zatvorom (konstipacijom) se smatra stanje ukoliko dijete ima tvrdu, bolnu stolicu rjeđe od jednom tjedno. Sve dok bebu to ne muči i ne plače, sve je u redu. Možete joj ponuditi malo vode, čaja ili nekoliko žličica voćne kašice kao desert nakon ručka. To će omekšati stolicu. Vježbanje ili nježna masaža također mogu pomoći probavi. Dajte svojoj bebi dovoljno vremena i prilika za kretanje, to opušta mišiće i potiče probavu. Ako se tvrda i bolna stolica ne može regulirati prehranom i masažom, preporučujemo da se obratite pedijatru.

Više informacija o probavi djeteta

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije