od rođenja

HiPP 1 BIO COMBIOTIK®, 22g (1 PORCIJA)

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

Saznajte više

Pojedinosti

HiPP 1 BIO COMBIOTIK® 22g (1 PORCIJA) - u najboljoj HiPP BIO kvaliteti.

  • Prirodne kulture bakterija mliječne kiseline (L. fermentum) – prirodno izdvojena iz majčinog mlijeka.
    Majčino mlijeko sadrži razne prirodne kulture koje se mogu razlikovati od osobe do osobe.
  • Sadrži DHA – prema zakonskim propisima za početnu i prijelaznu mliječnu hranu za dojenčad.
    DHA pripada skupini omega-3 masnih kiselina.
  • s Metafolin®-om
  • Sadrži Bio škrob i zato je kremast i zasitan
  • Bez glutena

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 22 g ( 1 PORCIJA)
Preporučeno vrijeme hranjenja Tijekom cijelog dana
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 2031.99-02

Ocjene
Pitanja i odgovori

Po uzoru na prirodu, HiPP 1 BIO COMBIOTIK® sadrži našu jedinstvenu kombinaciju prirodne kulture bakterija mliječne kiseline, koja je izvorno dobivena iz majčinog mlijeka1 i vrijednih vlakana GOS2 iz BIO laktoze.

1) Majčino mlijeko sadrži razne prirodne kulture koje se mogu razlikovati od osobe do osobe.

2) GOS = galaktooligosaharidi

Pročitajte više u HiPP Leksikonu mlijeka

Početna mliječna hrana za dojenčad podijeljena je u dvije vrste – PRE i 1. Obje su od rođenja prikladne za isključivo hranjenje na bočicu ili kao nadopuna dojenju. Glavna razlika između ove dvije mliječne hrane je u tome što PRE mliječna hrana, kao i majčino mlijeko, sadrži samo laktozu. Početna mliječna hrana 1 sadrži još i lako probavljiv škrob bez glutena – mala količina škroba daje mu kremastiju konzistenciju.

Mliječnu hranu uvijek trebate pripremiti svježu prije svakog obroka i odmah nahraniti dijete. Iz higijenskih razloga, ne preporučujemo da pripremljenu mliječnu hranu koristite dulje od uobičajenog vremena koje vam je potrebno za hranjenje (pola sata do maksimalno jedan sat). Nemojte ponovno koristiti ostatke mlijeka/mliječne hrane jer je mlijeko dobra podloga za razmnožavanje bakterija, koje se vrlo brzo razmnožavaju, posebno na mlakim temperaturama. To je i razlog zašto mliječnu hranu ne smijete pripremiti ranije i čuvati u hladnjaku do hranjenja. Čak i ako se čuva u hladnjaku, određene bakterije se mogu razmnožavati.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije