HiPP Babysanft Vlažne maramice Natural s BIO ekstraktom badema (3 x 48 kom)

Pojedinosti

HiPP Babysanft Vlažne maramice Natural s BIO ekstraktom badema, natopljene losionom blagog mirisa za nježno i temeljito čišćenje - bez mikroplastike

  • maramice sa 0% plastike te stoga biorazgradive: izrađene od obnovljivih sirovina i sa celulozom iz certificiranih izvora (FSC mješavina)
  • blagi losionekstraktom BIO badema - bez mikroplastike
  • pH neutralno za kožu
  • bez sapuna
  • klimatski neutralan proizvod podržavanjem projekata zaštite šuma u Zimbabveu putem organizacije ClimatePartner
  • idealne za nježno čišćenje osjetljive dječje kože koja je sklona alergijama
  • bez parafinskih ulja i razvijene da smanjuju rizik od nastajanja alergija
  • bez eteričnih ulja, alkohola, bojila, fenoksietanola, parabena, silikona
Sadrži 3 x 48 maramica (144 komada)
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: DA90020

Ocjene

Dani

Vrlo korisno

Dani, 2023-03-14

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Babysanft Vlažne maramice Natural s BIO ekstraktom badema (3 x 48 kom)

Pitanja i odgovori

Koža beba mnogo je tanja od kože odraslih, a istovremeno je rožnati sloj puno manje otporan. To znači da barijerna funkcija ovog sloja kože još nije u potpunosti razvijena, što kožu čini osjetljivijom na utjecaje iz okoline. Prirodni zaštitni kiseli sloj kože kod novorođenčadi razvija se tek nakon nekoliko tjedana i regenerira se mnogo sporije tijekom djetinjstva nego u odrasloj dobi. Ima važnu zadaću štititi kožu od bakterija i patogena. Iako je rožnati sloj dojenčadi znatno hidratiziraniji u usporedbi s kožom odraslih, proizvodnja sebuma je kod djece još uvijek ograničena. Kao rezultat toga, koža beba i male djece prekrivena je samo tankim hidrolipidnim slojem stoga se lako može osušiti.

Najčešća pitanja iz prakse dermatologa

Sve što vam je potrebno za promjenu pelena je stol za presvlačenje s prostirkom i prikladne pelene. A po potrebi, vlažne maramice, blazinice, krpice, topla voda, krema za pelensko područje, ulje. Vlažne maramice su uvijek praktičan pratilac kada ste u pokretu. Osim toga, vrećice za pelene idealne su za odlaganje iskorištenih pelena.

Hoćete li čistiti pelensko područje vodom ili vlažnim maramicama u pravilu ovisi o Vama i tipu kože Vašeg djeteta. Kod posebno osjetljive kože sklone crvenilu i alergijama, preporučamo koristiti vodu, meke krpice ili blazinice. Inače, možete koristiti i vlažne maramice bez mirisa s visokim sadržajem vode ili suhe maramice koje možete natopiti vodom ili baby uljem. Vlažne maramice su vrlo praktične kada niste kod kuće. Koji god način čišćenja pelenskog područja odabrali, ne zaboravite ga dobro posušiti.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije