Izbornik

HiPP daruje blizance, trojke...

Dragi roditelji,

svjesni smo da je dolazak na svijet dvojki ili trojki velika sreća za Vas, ali i veliki trošak u kućnom budžetu. Upravo zato HiPP već neko vrijeme pomaže roditeljima blizanca, trojki, četvorki...

Kako? vrlo jednostavno!

Kopije rodnih listova svoje djece (blizanaca, trojki ili četvorki) zajedno sa točnim podacima majke ili oca (ime, prezime, adresa, broj telefona - obavezno) pošaljite u HiPP marketing na adresu:

HiPP Croatia d.o.o. - HiPP marketing
XIII Podbrežje 26
10020 Zagreb

ili skenirane rodne listove sa svim podacima možete poslati i na e-mail adresu:

savjetovaliste@hipp.hr

Paket stiže na Vašu kućnu adresu u roku od mjesec dana od zaprimanja Vaše pošiljke.

Važna napomena: Hipp daruje obitelji s blizancima, trojkama ili četvorkama jednokratno, a pravo na darovanje možete iskoristiti do navršene 1. godine života djece.

Ukoliko trebate više informacija o ovoj nagradnoj akciji, kontaktirajte nas na besplatni telefon: 0800/31 31 33 radnim danom od 08:00 do 16:00 sati.

Vaš Hipp

Sudjelovanjem u akciji HiPP daruje obitelji s blizancima, trojkama i četvorkama dobivate poklon paket HiPP proizvoda. Vaši podaci (kopije rodnih listova  i osobni podaci) koristit će se samo za potrebe sudjelovanja u navedenoj akciji te ćemo ih proslijediti našem partneru koji će Vam dostaviti paket na kućnu adresu.

Više informacija o zaštiti osobnih podataka možete pročitati na linku: zaštita privatnosti