Izbornik

Opći uvjeti korištenja naših online ponuda i HiPP BabyClub-a

Dragi posjetitelji,

na sljedećoj stranici ćete pronaći specifične uvjete korištenja za ponude i mogućnosti na našoj web stranici. Bilo bi nam drago da iskoristite priliku te da nam se javite i ostatanete u kontaktu s nama. Molimo obratite pozornost na sljedeće uvjete prilikom korištenja naše online ponude. Ako želite saznati više o sigurnom rukovanju vaših osobnih podatka, možete pročitati naše direktive o zaštiti podataka.

1. Opći uvjeti

Sljedeći uvjeti korištenja primjenjuju se za svjetsko korištenje newsletter naloga, BabyClub-a, natječaja, svih kontakt obrazaca na www.hipp.hr. Ove uvjete korištenja operacijska tvrtka, HiPP grupacija, može mijenjati jednostrano u bilo kojem trenutku. Korisnik će biti obaviješten o najnovijoj verziji općih uvijeta korištenja na web stranici, a zatim ima pravo na prigovor u roku od dva tjedna nakon što su promjene bile najavljene u BabyClub-u. U tom slučaju, svi osobni i pristupni podaci korisnika koji se protive automatski će se izbrisati. Dodatno, djelujuća tvrtka će obavijestiti korisnika o mogućnosti prigovora i roku od dva tjedna od kad su promjene načinjene. Korisnik nema pravo daljnjih potraživanja, posebno potraživanja o šteti bilo koje vrste. Nakon registracije i daljnom uporabom, korisnik u potpunosti prihvaća trenutne verzije ovih općih uvjeta.

2. Specijalni uvjeti korištenja HiPP BabyCluba

Prilikom registracije u BabyClub, korisnik mora biti punoljetan, mora unijeti istinite podatke te adresa boravišta ili prebivališta mora biti u RH. Ovo mora biti zajamčeno od strane korisnika. Kako ne postoji zakonsko pravo na registraciju, operativna tvrtka ima pravo odbiti registraciju bez davanja razloga. Sve kasnije promjene u korisničkim podacima moraju biti osigurana od strane korisnika, bez pitanja, ažuriranjem korisničkog profila. Svaki korisnik može se registrirati jednom i može imati samo jedan korisnički profil. Operativna tvrtka nije odgovorna za prevare identiteta pojedinih korisnika ili za bilo kakve lažne ili zastarjele podatke.

Nakon potvrde uspješne registracije, korisnik će imati priliku iskoristiti sve trenutne ponude u registriranim područjima interesa. To također vrijedi i za područja za koja korisnik jedini ima pristup. Operativna tvrtka zadržava izričito pravo na promjenu, produženje ili otkazivanje bilo koji usluge u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.

Korisnik određuje individualnu lozinku i korisničko ime prilikom prijave pomoću kojih može pristupiti zaštićenim područjima. Korisnik je odgovoran i mora pažljivo paziti na te podatke kako bi se izbjegli slučajevi zlouporabe. Operativna tvrtka ne preuzima nikakvu odgovornost za navedene podatke. Ukoliko je lozinka zaboravljena ili postoji sumnja na zlouporabu, tada operativna tvrtka odmah mora biti obaviještena pisanim putem. U tom slučaju, korisnik je odgovoran za zlouporabu od strane treće osobe, nije u mogućnosti dokazati da se zlouporaba nije dogodila zbog njegove greške. Korisničko ime je u načelu slobodno izabrati, ali ne smije kršiti zakon. Pri izboru imena, posebno je zabranjeno kršiti prava trećih osoba, biti nemoralan ili koristiti ekstremističke sadržaje ili kodove po izboru imena, čak i ako kontroverzni sadržaj nije odmah vidljiv drugima. Komercijalna uporaba također je zabranjena.

HiPP grupa šalje e-mailove pogodne starosti djeteta registriranim članovima na redovitoj osnovi. Ovi e-mailovi (newsletter i redovna pisma trudnicama ili