7 Recepata s HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijekom

Malo truda, mnogo mogućnosti

Smoothie od borovnica i banane s HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijekom

Za pripremu je potrebno:


Priprema:

Priremite HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijeko kako je navedeno na kutiji. Dodajte borovnice i nasjeckanu bananu i sve dobro smiksajte dok ne dobijete smoothie.


Smoothie od manga i banane s HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijekom

Za pripremu je potrebno:


Priprema:

Pripremite HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijeko kako je navedeno na kutiji. Dodajte mango i nasjeckanu bananu i sve dobro smiksajte dok ne dobijete smoothie.


Smoothie s HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijekom

Za pripremu je potrebno:


Priprema:

Pripremite HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijeko kako je navedeno na kutiji. Dodajte šljivu i nasjeckanu bananu i sve dobro smiksajte dok ne dobijete smoothie. Kako bi smoothie imao još svečaniji okus, dodajte prstohvat cimeta.


Voće i Hrskavi muesli s HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijekom

Za pripremu je potrebno:


Priprema:

Pripremite HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijeko kako je navedeno na kutiji, ulijte ga u zdjelicu zajedno s Hrskavim voćnim muesli-ma za djecu. Zatim dodajte komadiće banane i maline i gotovo! Kako bi konzistencija bila mekša ostavite da odstoji oko 5 minuta.


Voće i mekane žitarice s HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijekom

Za pripremu je potrebno:


Priprema:

Zgnječite bananu vilicom, izrežite krušku na komadiće i stavite ih u zdjelicu u kojoj je Muesli za djecu s voćem. Pripremite HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijeko kako je navedeno na kutiji i dodajte u zdjelicu. Sve dobro izmiješajte. Kako bi konzistencija bila mekša ostavite da odstoji oko 5 minuta.


Doručak s bobicama i HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijekom

Za pripremu je potrebno:


Priprema:

Pripremite HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijeko kako je navedeno na kutiji, ulijte ga u zdjelicu zajedno s Muesli-ma za djecu s voćem. Dodajte oprane i narezane maline i jagode, te sve dobro izmiješajte. Kako bi konzistencija bila mekša ostavite da odstoji oko 5 minuta.


Muesli od voća i žitarica za malu djecu

Za pripremu je potrebno:

  • 30 g zobi
  • 30 ml prokuhane vode
  • 1 poravnata mjerica HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijeko
  • ¼ jabuke iz BIO uzgoja
  • 6 g bademovog brašna
  • ¼ kruške iz BIO uzgoja


Priprema:

Stavite zob u zdjelicu i dodajte bademovo brašno. Ogulite i narežite jabuku i krušku i dodajte u zdjelicu. Zatim pripremite HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijeko kako je navedeno na kutiji, stavite u zdjelicu i sve zajedno promiješajte. Pokrijte zdjelicu, stavite u hladnjak i ostavite da odstoji 3-4 sata. Gotovo je! Brzi savjet: Kako bi okus bio svečaniji, dodajte prstohvat cimeta.