Skip to main content

Naši znakovi BIO kvalitete i održivosti

U modernom svijetu kojeg su ljudi sami stvorili, glavni cilj BIO uzgoja je proizvodnja sirovina na što je moguće prirodniji način. Zato je održivost oduvijek temelj naše poslovne filozofije. Niže u tekstu možete pronaći sve znakove BIO kvalitete i održivosti koje koristimo na našim proizvodima, kao i objašnjenja o njihovim značenjima.

EU BIO Logo

"EU-list" pokazuje da proizvod ispunjava zahtjeve Europske unije za BIO poljoprivredu.

Saznajte više

MSC

MSC ili Marine Stewardship Council globalna je organizacija koju su izvorno stvorili WWF i prehrambena industrija. Oznaka MSC jamči da će profesionalni ribari uloviti ribu u prirodi s dobro upravljanom flotom i uz minimalan utjecaj na morske ekosustave. Promiče održive metode ribolova koje doprinose održavanju života u moru. Riba certificirana znakom MSC može se pratiti kroz cijeli prehrambeni lanac sve do održivog komercijalnog ribolova.

FSC®

FSC® je oznaka za Forest Stewardship Council, globalnu organizaciju osnovanu u Bonnu 1993. godine. Neprofitna organizacija razvila je prvi sustav certificiranja održive šume. FSC® znak označava proizvode čiji materijali potječu iz šuma certificiranih FSC®, reciklažnih materijala i iz kontroliranih izvora.