HiPP Eco-Comfort-Pakiranje®

Kad je u pitanju priprema bočice za Vašu bebu, vrijeme potrebno za pripremu je vrlo važno.

Zahvaljujući HiPP Eco-Comfort-Pakiranju®, priprema je sada još jednostavnija tako da Vaše maleno neće morati dugo čekati svoju bočicu. Pri razvijanju novog pakiranja mliječne formule, nismo na umu imali samo lako rukovanje, već i brigu za okoliš.

Praktično...

Znamo da, kao majka, uvijek imate pune ruke – doslovno! Zato su svi dijelovi ambalaže dizajnirani da se koriste samo s jednom rukom. Na taj način možete pripremiti bočicu jednom rukom dok držite bebu drugom rukom. Sve prednosti ovog novog pakiranja, vidljive već na prvi pogled, su:

 

  1. Sklopivi poklopac za otvaranje jednom rukom i sigurno ponovno zatvaranje

  2. Ugrađeni rub za brzo i čisto uklanjanje viška praha

  3. Držač za mjernu žličicu

  4. Jednostavno otvaranje zahvaljujući traci za otvaranje

 

i više ekološko...


U HiPP-u vjerujemo u održivo djelovanje. S Eco-Comfort-Pack-om, dodatno doprinosimo zaštiti okoliša. Zato je u većini naših pakiranja od mliječnih formula samo jedna vrećica koja smanjuje emisiju CO2 i istodobno olakšava rukovanje.

Dodatno, koriste se samo prirodne tiskarske boje na bazi hrane. Karton koji se koristi ima FSC certifikat (Forest Stewardship Council) i također pokazuje naš odgovorni odnos prema prirodi jer predstavlja održivo upravljanje šumama za dobrobit sadašnjih i budućih generacija.

Naravno, svi dijelovi ambalaže mogu se reciklirati odvojeno.

Saznajte više o održivosti u HiPP-u