Jeste li znali…?

Ono što je prije 60 godina počelo s ekološkom poljoprivredom, zaživjelo je u svim područjima kompanije: pažljiv odnos prema okolišu i prirodnim resursima, poštovanje u suživotu i suradnji, te najveća kvaliteta sirovina i proizvoda. To su sve zahtjevi s kojima je HiPP rastao i koje HiPP predstavlja.

Nedavno otkriveni leptir dobio je ime po Clausu Hipp-u

Na taj su način znanstvenici željeli pokazati poštovanje za sva dostignuća HiPP-a u održivoj proizvodnji hrane…

Pčele, naši vrijedni pomagači - nezamjenjivi za naš život

Pčela je uporište našeg eko sistema. Više od 80% domaćih izvornih cvjetnica ovisne su o pčelinjem oprašivanju. Bez tog unakrsnog oprašivanja mnoge biljke ne bi dale plodove (voće) i sjemenje….

Održiva pakiranja u HiPP-u

HiPP se zalaže za održivost. S Comfort-Packom kod mliječnih formula, kompanija doprinosi zaštiti klime. Tako se u većini kutija mliječnih formula nalazi samo jedna unutarnja vrećica...

Što u stvari znači bioraznolikost?

Bioraznolikost opisuje raznolikost biljnog i životinjskog svijeta na našem planetu. Stoga se naziva i biološka raznolikost i predstavlja mnogo sorti svih živih organizama, biljnih i životinjskih vrsta koje pripadaju EKO sustavu.

Jeste li znali da HiPP štiti džungle od sječe?

HiPP želi sačuvati prirodne resurse te stoga koristi ekološke uredske i promidžbene materijale. U kompaniji se poslovni papir, tiskanice i ambalaža recikliraju.