Skip to main content

Nove HiPP SOFT & PURE vlažne maramice

Inovativna, meka, spužvasta tekstura- nježnije nego ikad

HiPP Babysanft Soft & Pure vlažne maramice s 0% plastike i 99,9% vode za osjetljivu dječju kožu i roditelje svjesne važnosti zaštite okoliša.
Novi, praktični poklopac održava HiPP Babysanft Soft & Pur maramice čistima i štiti od sušenja.


Vlažne maramice često su prvi izbor za novorođenčad, bebe i malu djecu kada je u pitanju higijena. Osobito je važno znati da postoje vlažne maramice koje su posebno nježne prema osjetljivoj koži, a ujedno su ekološki prihvatljive.

Nove HiPP Babysanft Soft & Pure vlažne maramice izrađene su od 100% biljnih vlakana. Maramica i losion potpuno su bez mikroplastike, sastoje se od 99,9% vode i pH su neutralni. Održivo pakiranje vlažnih maramica HiPP Babysanft Soft & Pure može se, naravno, reciklirati, a sada se može i zatvoriti praktičnim poklopcem. 

Zbog toga su HiPP Babysanft Soft & Pur vlažne maramice najbolji izbor za nježnu, osjetljivu i zahtjevnu dječju kožu, a ujedno pomažu i u zaštiti okoliša. Nove HiPP Babysanft Soft & Pure vlažne maramice ne sadrže ništa što osjetljiva, nježna koža ne voli. Zbog svoje pH-neutralne formule koja je posebno ugodna za kožu te ne sadrži parfem, prikladne su čak i za kožu sklonu neurodermitisu i osiguravaju najbolju podnošljivost kože od prvog dana života.

Inovativna spužvasta tekstura omogućuje nježno, bezbrižno čišćenje osjetljive dječje kože. 


Pregled proizvoda