Koži Vaše bebe potrebna je blaga njega budući da je dječja koža vrlo osjetljiva – sklonija je infekcijama, podložnija utjecaju štetnih tvari i mnogo osjetljivija na vanjske utjecaje nego koža odraslih. To znači da proizvodi za njegu dojenčadi i male djece moraju zadovoljavati određene uvjete.

HiPP Babysanft kozmetika pogodna je i za cijelu obitelj. Naši proizvodi za njegu idealni su za njegu osjetljive kože odraslih također.

HiPP proizvodi za njegu dojenčadi i male djece – s premium čistim biljnim uljima kao npr. Suncokretovo ulje i bademovo ulje iz organskog uzgoja. Biljna ulja se apsorbiraju lako, a bogata su vrijednim, višestruko nezasićenim masnim kiselinama.

Odlična podnošljivost kože na  osnovne*  Babysanft proizvode u slučaju jako osjetljive kože ili kože sklone neurodermitisu je dermatološki testirana.

* Kupka, Waschgel, Šampon

Razvijajući naš asortiman blagih proizvoda za njegu konstantno izbjegavamo mineralna ulja i sve što može naštetiti koži jer je koža dojenčadi i male djece tanja i osjetljivija od kože odraslih. Iz tog razloga, ne koristimo mirisne tvari koje izazivaju alergije, eterična ulja, alkohol, parabene, PEG emulgatore niti konzervanse.

Proizvodi za njegu kao što su Ulje za njegu, Losion s mlijekom, Krema za njegu i Krema za tuširanje savršeno njeguju suhu kožu. Redovita njega i kupanje s ovim proizvodima koji sadrže visoke udjele koži srodnih lipida pomažu zadržavanju vlage u koži te koža postaje glatka i meka.

HiPP Babysanft kozmetika razvijena je za posebno osjetljivu dječju kožu od samog početka. HiPP izbjegava nepoželjne tvari (kao npr. Eterična ulja, parabeni, mineralna ulja i sl.) kako bi se smanjio rizik od alergija.