Od 10. mjeseca do 12. mjeseca

Majčino mlijeko - koliko god Vi i Vaše dijete želite.

 
Smije li dijete sada jesti isto kao i odrasli? Ne baš. Dječja hrana treba biti manje začinjena, lako probavljiva i nježno pripremljena. Međutim, možete ponuditi neku vrstu hrane iz obiteljskih obroka. Mali gurmani će biti oduševljeni velikom raznolikosti koja im je ponuđena.

 

Doručak: Mlijeko je i dalje najbolji odabir za jutarnji obrok. Majčino mlijeko ili HiPP 3 mliječna formula. Ovo je prikladno za djecu od 10 mjeseci. Od 12. mjeseca HiPP Dječje mlijeko je prikladno za doručak.

Ako bi ipak svome djetetu dali neku krutu hranu, HiPP Gotove mliječne kašice u prahu su idealne.

Vaše dijete već sada mašta o malo kruha? HiPP Prijelazno mlijeko ili Dječje mlijeko u šalici s komadićima kruha čini kompletan doručak.

Prijepodnevni obrok: najpraktičniji odabir je HiPP voće & žitarice u kasnijim jutarnjim satima. HiPP voće ili HiPP & žitarice su idealan zalogaj za ponijeti van između obroka.

Ručak: Obroci od 8. ili 12. mjeseca s malim komadićima pružaju sve što vaše dijete treba za zdrav obrok u vrijeme ručka. Jeste li već probali obroke s ribom ili bezmesne obroke “Pasta Bambini”?

Poslijepodnevni obrok: Kao obrok u poslijepodnevnim satima možete djetetu ponuditi Voće & žitarice ili BIO žitnu kašicu s voćem. Vaše dijete će sigurno uživati u nekoliko keksa, flipsu ili krekeru od riže.

Večera: Kašice za laku noć bez dodanog šećera u staklenci ili gotove mliječne kašice koje se pripremaju s vodom su odlične i zasitne za večernji obrok. Dijete bi radije ono što drugi jedu oko njega? Tada probajte s komadićima kruha s HiPP 3 ili s Dječjem mlijekom u šalici.

Važno: Sada Vam više bočica nije potrebna. Vaše bi dijete trebalo piti iz čaše.

HiPP –ove proizvode možete prepoznati prema sljedećim bojama: