Na spavanje siti

Koji roditelj ne želi vidjeti sretno usnulo dijete. Miran i odmoran san važan je za dječji rast i zdrav razvoj, ali i za roditelje. Za dobar san kroz cijelu noć vrlo je važno dobro okruženje, djetetovo zadovoljstvo i cjeloviti večernji obrok, koji ne pada teško na želudac. Dobro je znati da se navečer djetetu daje isključivo mliječni obrok ili kašasta hrana bez šećera.

U razdoblju nakon 4. do 6. mjeseca, mlijeko nije jedina namirnica u prehrani djeteta već se postepeno uvodi dohrana. Naravno, svaki roditelj si postavlja pitanje koja je kašica najbolja za prospavanu noć.

Što je lako probavljivo, dovoljno zasitno i omogućava mojem djetetu ugodan san?

Za večer, gotova mliječna kašica je dokazano najbolja za dijete. Opskrba mlijekom je vrlo dobra, a fine žitarice daju energiju. Kompletan obrok osigurava tijelu dovoljno snage za duži period što dozvoljava djetetu nesmetan san bez da ogladni.

Što najviše utječe na dobar dan i opuštajuću noć?

Obratite pažnju kakve signale Vam daje Vaše dijete. Pripazite da prije večernjeg obroka nije toliko umorno da gotovo zaspi dok jede. Da bi dijete bilo zadovoljno cijelu noć, omogućite mu dovoljno mira dok jede. Djetetu je potrebna svakodnevna rutina. Odredite vrijeme za večeru i vrijeme za maženje prije spavanja kako bi Vaš mališan lakše rekao laku noć svom okruženju i Vama.

Koje kašice za laku noć ima HiPP?

Prema željama majki HiPP je razvio večernje obroke u staklenci, koji se sastoje od mlijeka i dodatka voća, dječjeg keksa, vanilije ili čokolade. Mlijeko iz kašica za laku noć pruža djetetu visoku kvalitetu i pravu količinu bjelančevina. HiPP je koristio isključivo namirnice koje bi koristile i mame same, plus odabrane vitamine i kalcij koji su potrebni za djetetov rast i razvoj.

Kašice za laku noć u staklenci