EUROMONITOR: HiPP - brand broj 1 u kategoriji BIO mliječne hrane u Europi

Certifikacija Euromonitor

Na temelju reprezentativnog istraživanja provedenog od veljače do kolovoza 2018, za izdanje Euromonitora Health and Wellness 2019, Euromonitor je usporedio prodaju vrijednosti prema RSP (Recommended Selling Price) u 47 europskih zemalja i nagradio HiPP kao brand br. 1 u kategoriji BIO mliječne hrane u Europi.

Svako industrijsko izvješće Euromonitor Internationala temeljeno je na osnovnim istraživačkim tehnikama, koje se sastoje od provjera trgovina, anketa o trgovini, desk istraživanja, analize poduzeća i tržišta, prognoze, kao i validacije podataka na razini zemlje, regije i svijeta.

Euromonitor International

Euromonitor International vodeći je svjetski neovisni pružatelj strateških istraživanja tržišta. Sa 40 godina iskustva u razvijenim i novim tržištima, istraživačka metoda Euromonitor International izgrađena je na jedinstvenoj kombinaciji stručnog znanja i ekspertize unutar zemlje. Time stvara podatke i analizira tisuće proizvoda i usluga širom svijeta.

Euromonitor organske mliječne formule

Prema referentnom Euromonitorovom opisu, certificirani BIO proizvodi, kao što je HiPP mliječna hrana, su oni koji su proizvedeni i prerađeni na ekološki prihvatljiv način, pohranjeni, obrađeni i prodavani u skladu s preciznim tehničkim specifikacijama i konačno certificirani kao „BIO“ od strane certifikacijskog tijela.

HiPP mliječna hrana - strože kontrolirana nego što je propisano zakonom

Sva HiPP mliječna hrana podliježe najstrožim kontrolama. S obzirom na izbor sirovina, HiPP znatno premašuje stroge zakonske zahtjeve za mliječnu hranu i ima strože kontrolne postupke nego što to zahtijeva zakon. HiPP jamči najveću moguću sigurnost za vas i vašu bebu pomoću strogih kontrola kvalitete, počevši od sirovina do gotovog proizvoda. Briga koju tvrtka poduzima korisna je ne samo za vaše dijete, već i za okruženje u kojem će vaše dijete odrastati.