Nagradna igra "HiPP Babysanft – ne sadrži ništa što može naštetiti dječjoj koži''

Za kupovinu 4 HiPP proizvoda iz linije  HiPP Babysanft,
u periodu od 15.10. do 15.11.2018. u svim Konzum prodavaonicama,
SVATKO dobiva HiPP Babysanft vlažne maramice 4x56 kom i dodatno ide u izvlačenje za 20 glavnih nagrada, Be Cool Light kolica.

U nagradnu igru ulaze svi kozmetički proizvodi HiPP Babysanft, vlažne maramice 4x56, 4x52, 1x56, HiPP važni toaletni papir.

U nagradnu igru ne ulaze HiPP Babysanft Vlažne maramice 1x10 kom i HiPP Babysanft Vlažne maramice 1x20 kom.

Potrebno je kopiju računa na kojoj je vidljiva kupnja 4 gore navedena proizvoda sa svojim osobnim podacima (ime, prezime i adresa) te brojem telefona poslati mail adresu info@hipp.hr ili na adresu:
HiPP Croatia d.o.o.
HiPP marketing
XIII Podbrežje 26
10020 Zagreb 

Be Cool Light kolica

Inovativnog dizajna i performansi ova kolica zaista zaslužuju svoje ime među laganim kolicima. Light su lagana težinom, lagano se upravljaju i voze, lagano se sklapaju  i rasklapaju.
Kolica lagano zaklopite jednom rukom, nosite ih pomoću ručke za nošenje, stavite ih u vaš auto ili ih ponesite sa sobom u avion jer su veličinom odgovaraju ručnoj prtljazi. Olakšajte si putovanja.
Kolica se mogu koristi od rođenja zahvaljujući nultom položaju. Osigurajte dijete pojasom sa pet točaka i prečkicom čija je navlaka periva, a udobnost je zagarantirana zahvaljujući amortizerima. Zaštitite dijete od sunca i vjetra velikim produljivim krovićem, a od kiše kišnom kabanicom za kolica. Omogućite im istraživanje visoko pozicioniranim sjedištem, a sa sobom ponesite sve stvari u velikoj košari.
• Ultra lagana kompaktna kišobran kolica koja se lako i brzo sklapaju.
• Kolica se mogu koristiti od rođenja
• Amortizeri na sva 4 kotača i odvojiva prednja prečka.
• Prečka i rukohvat presvučeni eko kožom.
• Uključena je navlaka za kišu.
• Sigurnosno vezanje u 5 točaka.
• Imaju i ručku za nošenje. Mogu se koristiti skroz od rođenja.
• Težina: 6,3 kg

Video uputstva za Be Cool kolica pogledajte ovdje.

Pravila nagradne igre "HiPP Babysanft – ne sadrži ništa što može naštetiti dječjoj koži''

Na temelju članka 69. stavka 10. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/2009) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine broj 8/10), Ministarstvo finacija Republike Hrvatske, Porezna uprava, izdala je suglasnost (Klasa: UP/I-460-02/18-01/623; Ur. Broj: 513-07-21-01/18-3) na pravila nagradne igre pod nazivom HiPP Babysanft – ne sadrži ništa što može naštetiti dječjoj koži u organizaciji firme HiPP Croatia d.o.o., Ulica kralja Zvonimira 1, Glina; za Ured prodaje i marketinga sa sjedištem u Zagrebu, XIII Podbrežje 26, Zagreb (OIB:66708005629):

PRAVILA NAGRADNE IGRE "HiPP Babysanft – ne sadrži ništa što može naštetiti dječjoj koži''

Članak 1
Priređivač

Nagradnu igru pod nazivom "HiPP Babysanft – ne sadrži ništa što može naštetiti dječjoj koži''organizira i provodi Priređivač: HiPP Croatia d.o.o., Ulica kralja Zvonimira 1, Glina; za Ured prodaje i marketinga sa sjedištem u Zagrebu, XIII Podbrežje 26, Zagreb, OIB 66708005629 (u daljnjem tekstu: Priređivač)

Članak 2
Trajanje i svrha nagradne igre

Svrha nagradne ige "HiPP Babysanft – ne sadrži ništa što može naštetiti dječjoj koži'' je promocija HiPP Babysanft proizvoda.
Nagradna igra traje od 15.10.2018. godine do 15.11.2018. godine i odnosi se na Konzum prodavaonice u RH.

Članak 3
Područje organiziranja i provođenja nagradne igre

Nagradna igra se organizira i provodi u Konzum prodavaonicama na cjelokupnom području Republike Hrvatske.

Članak 4
Fond nagrada

Fond nagrada sastoji se od 20 pojedinačnih nagrada:
20 x Be Cool Light kolica (prikladna za djecu od rođenja) – pojedinačna vrijednost nagrade 1535,00 kn
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 30700,00 kuna i na tu će vrijednost priređivač nagradne igre uplatiti 5% u korist Hrvatskog Crvenog križa.

Članak 5
Mehanika nagradne igre

A.      Način sudjelovanja
Nagradna igra "HiPP Babysanft – ne sadrži ništa što može naštetiti dječjoj koži'' traje od 15.10.2018. do 15.11.2018. godine i odnosi se na sve Konzum prodavaonice u Republici Hrvatskoj.
Pravo sudjelovanja  u nagradnoj igri pod nazivom "HiPP Babysanft – ne sadrži ništa što može naštetiti dječjoj koži'' imaju svi građani Republike Hrvatske, koji u bilo kojoj Konzum prodavaonici u Republici Hrvatskoj, u navedenom razdoblju kupe 4 HiPP proizvoda za njegu HiPP Babysanft .
U nagradnu igru ulaze svi kozmetički proizvodi HiPP Babysanft, vlažne maramice 4x56,4x52, 1x56, HiPP važni toaletni papir.
U nagradnu igru ne ulaze HiPP Babysanft Vlažne maramice 1x10 kom i HiPP Babysanft Vlažne maramice 1x20 kom.

Potrebno je kopiju računa na kojoj je vidljiva kupnja 4 gore navedena proizvoda sa svojim osobnim podacima te brojem telefona poslati na adresu:
HiPP Croatia d.o.o.
Hipp marketing
XIII Podbrežje 26
10020 Zagreb

ili na mail adresu: info@hipp.hr

U svrhu promocije HiPP proizvoda, svatko tko pošalje kopiju računa na kojemu je vidljiva kupnja 4 navedena HiPP proizvoda dobit će utješnu nagradu na kućnu adresu: HiPP Babysanft vlažne maramice 4x56 kom.
Svi sudionici idu u izvlačenje za glavne nagrade, 20 x Be Cool Light kolica (prikladna za djecu od rođenja).

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju djelatnici HiPP Croatia d.o.o. i članovi njihove uže obitelji. Svaka osoba može osvojiti samo jednu nagradu u nagradnoj igri.

B.      Izvlačenje nagrada
Izvlačenje nagrada
je javno, a održat će 22.11.2018. u prostorijama HiPP marketinga HiPP Croatia d.o.o., XIII Podbrežje 26, Zagreb u 13:00 sati u prisustvu 3 predstavnika tvrtke HiPP Croatia d.o.o.
U izvlačenju sudjeluju sudionici koji su kopiju računa na kojemu je vidljiva kupnja 4 HiPP proizvoda za njegu (osim proizvoda HiPP Babysanft Vlažne maramice 1x10 kom i HiPP Babysanft Vlažne maramice 1x20 kom) poslali u navedenom periodu i na navedeni način.
Prijave zaprimljene izvan navedenih datuma, mjesta i vremena nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.
Jednom izvučeni dobitnik gubi pravo sudjelovanja u daljnjem izvlačenju.
Imena dobitnika bit će objavljena na www.hipp.hr/novosti/novosti/ 23.11.2018. u 12:00 sati.
U slučaju da je više nagrada nego sudionika, višak nagrada bit će prodan na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom bit će uplaćena u korist državnog proračuna u roku 8 dana od obavljenog javnog natječaja.

C.      Preuzimanje nagrada
Nagrade se šalju na kućne adrese dobitnika ili u dogovoru sa Priređivačem u prostorijama Priređivača.
Priređivač ne snosi putne troškove niti druge troškove povezane s podizanjem nagrada.
Sve obveze Priređivača prema dobitniku nagrade prestaju trenutkom preuzimanja nagrade od strane dobitnika.

Članak 6
Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe koje prebivaju u Republici Hrvatskoj osim zaposlenika Priređivača te članovi njihovih užih obitelji.

Članak 7
Odgovornost

Svi zahtjevi za nagradom su podložni provjeri od strane Priređivača. Zahtjevi zaprimljeni nakon datuma navedenog u Pravilima smatrat će se nevažećim.

Članak 8
Sudionici/suglasnost s pravilima

Sudionici koji sudjeluju u nagradnoj igri nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac ili neku drugu vrstu nagrade. Sudjelujući u ovoj nagradnoj igri, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 9
Pogrešne i neregularne prijave

Pogrešne i nepotpune prijave nevažeće su i ne daju sudioniku pravo ni na kakvu nagradu.

Članak 10
Publicitet

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovi osobni podaci: ime, adresa, slika, telefonski broj, sl. mogu od strane Priređivača objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu. Isto tako, svi sudionici su suglasni da Priređivač može komunicirati s njima putem maila, SMS-a, telefonskim pozivom u periodu trajanja nagradne igre, kao i u periodu 6 mjeseci nakon završetka nagradne igre.

Članak 11
Porezi

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze ili naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 12
Pravila nagradne igre

Pravila nagradne igre bit će objavljena prije početka nagradne igre na Internet stranici www.hipp.hr/novosti/novosti/, a mogu se dobiti na uvid u prostorijama Priređivača.

Članak 13
Maloljetnici

Prema Zakonu maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ukoliko su skrbnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika te ukoliko se slažu s Pravilima nagradne igre.

Članak 14
U slučaju spora

U slučaju spora između Priređivača i sudionika nagradne igre bit će nadležan Općinski sud u Zagrebu.

Članak 15
Objava dobitnika

Dobitnici u nagradnoj igri bit će objavljeni na Internet stranici https:// www.hipp.hr/novosti/novosti / dana 23.11.2018.

Članak 16
Prekid nagradne igre

Nagradna igra se može odgoditi ili prekinuti jedino u slučaju više sile te razloga izvan kontrole Priređivača. 

Članak 17
Obrada podataka

Slanjem prijave u nagradnoj igri sudionici su izričito suglasni da Organizator kao voditelj zbirke osobnih podataka (Data ControllerOrganizatora), može koristiti i procesirati podatke u svrhu provođenja nagradne igre.
Organizator će čuvati osobne podatke sudionika nagradne igre slijedećih 120 dana od dana završetka nagradne igre nakon čega će podaci biti uništeni. Organizator će rukovati podacima prema standardima koje propisuje Zakon o čuvanju osobnih podataka.
Podnošenje podataka za ovu nagradnu igru je dobrovoljno. U slučaju ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa Zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje.
Voditelj zbirke osobnih podataka neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama. Izvučeni dobitnici u nagradnoj igri izričito su suglasni da Organizator može koristiti njihovo ime i adresu (navodeći samo grad) u svezi primopredaje nagrade u člancima i reportažama bez ikakvih nadoknada u svrhu javne obavijesti o rezultatima nagradnog izvlačenja.

Priređivač nagradne igre:
HiPP Croatia d.o.o.
Ulica kralja Zvonimra 1, Glina
Za ured
HiPP Croatia d.o.o.
HiPP prodaja i marketing
XIII Podbrežje
10 020 ZAGREB