Skip to main content

Kozje mlijeko za sretne dječje trbuščiće, u najboljoj BIO kvaliteti

Dobra podnošljivost zahvaljujući posebno blagim sastojcima, u BIO kvaliteti

Nove HiPP mliječne formule od BIO kozjeg mlijeka osiguravaju blagi prijelaz s dojenja na hranjenje bočicom.

Zahvaljujući kombinaciji pažljivo odabranog A2 kozjeg mlijeka s BIO GOS-om, posebno su lako probavljive i nježne za bebin trbuščić.

Proteini kozjeg mlijeka osiguravaju laku probavljivost

Jedna posebna značajka kozjeg mlijeka je da prirodno sadrži visok udio A2 beta-kazeina koji je strukturno usporediv s beta-kazeinom u majčinom mlijeku. Majčino mlijeko sadrži isključivo A2 beta kazein. Probavni enzimi ga mogu lako razgraditi te su zbog toga HiPP mliječne formule od BIO kozjeg mlijeka lako probavljive.

HiPP je brand br.1 u Europi u kategoriji mliječnih formula iz organskog uzgoja, s više od 30 godina iskustva u proizvodnji BIO mliječnih formula. HiPP BIO logo jamči najvišu kvalitetu, kvalitetu koja nadmašuje zahtjeve EU za BIO proizvodnju.

#hippviseodbio

  • A2 kozje mlijeko za sretne trbuščiće: prirodno visok udio A2 beta-kazeina
  • GOS (galaktooligosaharidi) iz BIO laktoze za promicanje uravnotežene crijevne flore
  • omega-3 masne kiseline (DHA)
  • vrijedne hranjive tvari i gradivni elementi

Održivim pakiranjem HiPP daje važan doprinos zaštiti okoliša i klime. HiPP mliječne formule od BIO kozjeg mlijeka proizvode se u Njemačkoj u tvornici s klima-neutralnom proizvodnjom.

HiPP mliječne formule od BIO kozjeg mlijeka

Kombinacija vrhunskog BIO kozjeg mlijeka iz Europe sa svom našom brigom i iskustvom: za sretne dječje trbuščiće.

Kozje mlijeko za sretne dječje trbuščiće u dokazanoj HiPP BIO kvaliteti

HiPP mliječne formule od BIO kozjeg mlijeka također sadrže i Bio-GOS, koji se pokazao kao vrijedan sastojak i u drugim HiPP mliječnim formulama. Ova vlakna potiču rast korisnih bakterija u debelom crijevu i tako pozitivno utječu na crijevnu floru.

HiPP mliječne formule od BIO kozjeg mlijeka također sadrže i sve važne vitamine i hranjive tvari koje su bebama i maloj djeci potrebne za zdrav rast u odgovarajućoj fazi razvoja.

 

Upravo suprotno: mliječne formule s kozjim mlijekom u ovom trenutku postaju sve popularnije. Kozje mlijeko se tisućama godina koristi diljem svijeta i zahvaljujući svojim vrijednim sastojcima odlična je osnova za mliječne formule.

Kozje mlijeko sadrži vrlo visok udio A2 beta-kazeina, koji je strukturno usporediv s beta-kazeinom u majčinom mlijeku, te ga probavni enzimi mogu lako razgraditi. Majčino mlijeko sadrži isključivo A2 beta -kazein!

Još 2012. godine Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) zaključila je da je kozje mlijeko sigurno za upotrebu u mliječnim formulama.

Kozje mlijeko dolazi s organskih farmi koje su dio EU zadruge. HiPP mliječne formule od BIO kozjeg mlijeka proizvode se u Njemačkoj u tvornici s klima-neutralnom proizvodnjom, imajući na umu dobrobit ljudi i prirode.

Mliječne formule od kozjeg mlijeka često se koriste kao alternativa standardnim mliječnim formulama ukoliko je dijete osjetljivo na standardne mliječne formule bez medicinskog razloga. Međutim, budući da naše mliječne formule od kozjeg mlijeka također sadrže proteine slične proteinima kravljeg mlijeka, ne smiju se koristiti u slučajevima kada se osnovano sumnja ili postoji alergija na proteine kravljeg mlijeka.