Poslovna filozofija i etika

Tvrtka HiPP se već 6 desetljeća zalaže za svjesno i pažljivo istraživanje na području prirode, društva i ekonomije. Zbog toga Claus Hipp osobno jamči kvalitetu proizvoda.

U posljednjih nekoliko godina, vode se rasprave o općem smanjenju tradicionalnih vrijednosti društva. Pogotovo u globalnom gospodarstvu i ekonomiji, sve više se govori o učincima kratkoročnog kapitala, uskogrudnosti, nedostatku odgovornosti prema zaposlenicima i društvu, kao i o odsutstvu etičkih i moralnih vrijednosti.
HiPP tvrtka, kao kompanija zasnovana na kršćanskoj tradiciji, prepoznala je ovaj negativan trend kao priliku da 1999. godine uvede interni etički management kao temelj daljnjeg razvoja i poslovne filozofije.

HiPP Etika poslovanja

Već više od stotinu godina obiteljska tvrtka HiPP podržava kršćanske vrijednosti: poštivanje stvaranja i ljudsko dostojanstvo, u središtu su naše filozofije. Iz tog razloga, od 1956. godine nabavljamo sirovine organskog podrijetla i plaćamo poštenu cijenu našim dobavljačima. To također objašnjava našu veliku predanost zdravlju, motivaciji i daljnjim edukacijama naših zaposlenika.
HiPP kao multinacionalna kampanja veliku važnost pridaje poslovnoj raznolikosti. Pročitajte više 

I posljednje, ali ne i najmanje važno, jasno je zašto tako dugo imamo vodeću ulogu u zaštiti okoliša, klime i zaštiti resursa, i zašto smo predani održivim oblicima gospodarstva.

U sljedećim dokumentima možete pronaći informacije o filozofiji naše tvrtke i zaposlenika koja je temelj našeg rada. Također, možete pronaći informacije o načelu i sadržaju naše Etike poslovanja.

HiPP – Etika poslovanja

HiPP – Etički kodeks