Izbornik

Nagrade i priznanja

Odgovoran način rada i raspolaganja resursima, profesionalnost i ustrajnost donijeli su HiPP Croatia d.o.o.  opravdano dobre rezultate koje je prepoznala hrvatska privreda.

Jedan od alata prepoznavanja i nagrađivanja privrednika je nagrada Zlatna kuna i Kristalna kuna koju dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora kao priznanje najuspješnijim trgovačkim društvima i pojedincima za iznimne uspjehe u Republici Hrvatskoj.

Zlatni ključ

Nagrada udruge Hrvatski izvoznici u kategoriji "najbolji izvoznik u Njemačku u 2015. godini".

Nagrada Sisačko-moslavačke županije

Nagrada za doprinos ugledu i promidžbi Sisačko-moslavačke županije.

Zlatna kuna Hrvatske gospodarske komore

Nagrada Hrvatske gospodarske komore za najuspješnije srednje trgovačko društvo u Republici Hrvatskoj u 2011. godini. U kategoriji srednjih trgovačkih društava u Republici Hrvatskoj (50-249 zaposlenih), nominirani smo 2004., 2005., 2006.,2012. i 2013. godine.

Stvaratelji za stoljeća

Veliko priznanje Međunarodnog ekonomskog foruma "Perspektive" za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi za 2015. godinu.

Indeks DOP-a

Nagrada Hrvatske gospodarske komore za Društveno odgovorno poslovanje u kategoriji srednjeg trgovačkog društva u Hrvatskoj u 2012. i 2016. godini.

Zlatna kuna za Sisačko-moslavačku županiju – nagrada za najbolje poslovne rezultate

Zlatna kuna za Sisačko-moslavačku županiju dodijeljena nam je  kao najuspješnijem srednjem trgovačkom društvu za 2003., 2004., 2006., 2007., 2008.,2012.,2013. i 2014. godinu.

Povelja kvalitete

Dobitnik smo Povelje za poticanje i primjenu kvalitete u hrvatskom gospodarstvu u kategoriji srednjih poduzeća za 2013.godinu.

Kristalna kuna

Hrvatska gospodarska komora dodjeljuje Kristalnu kunu kao posebno priznanje za trogodišnje uzastopno osvajanje Zlatne kune. Tvrtka dobitnik Kristalne kune izuzima se iz konkurencije za sljedeće tri godine od godine kada je osvojila Zlatnu kunu treći put za redom. 2009. godine dodjeljuje nam priznanje Kristalna kuna za kontinuitet u izvrsnosti poslovanja.

Certifikat Poslodavac Partner

Tvrtka je dobitnik Certifikata Poslodavac Partner čime je 2016.god. uvrštena među uspješne kompanije koje imaju izvrsne prakse upravljanja ljudskim resursima i zadovoljavaju visoke standarde kvalitete. Kvalitetno upravljanje ljudskim kapitalom očituje se kroz partnerski odnos poslodavca i zaposlenika koji i dalje trebamo razvijati.