Nagrade i priznanja

Odgovoran način rada i raspolaganja resursima, profesionalnost i ustrajnost donijeli su HiPP Croatia d.o.o.  opravdano dobre rezultate koje je prepoznala hrvatska privreda.

Jedan od alata prepoznavanja i nagrađivanja privrednika je nagrada Zlatna kuna i Kristalna kuna koju dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora kao priznanje najuspješnijim trgovačkim društvima i pojedincima za iznimne uspjehe u Republici Hrvatskoj.
Donosimo vam neke od nagrada i priznanja tvrtke HiPP Croatia d.o.o.:

HiPP Croatia d.o.o. dobitnik je nagrade Hrvatskog indeksa održivosti 2022

Na 14. Konferenciji o održivom razvoju, HiPP Croatia d.o.o. dobitnik je nagrade u kategoriji srednjih poduzeća.

HiPP Croatia dobitnik je Nacionalne nagrade za zaštitu okoliša

Zaštita klime ima posebno značenje za nas!

Zlatna kuna za Sisačko-moslavačku županiju – nagrada za najbolje poslovne rezultate

Zlatna kuna za Sisačko-moslavačku županiju dodijeljena nam je kao najuspješnijem velikom trgovačkom društvu za 2003., 2004., 2006., 2007., 2008., 2012., 2013., 2014., 2019., i 2021. godinu.

Platinasta bonitetna izvrsnost

Usprkos gospodarskoj krizi koju je izazvala pandemiji bolesti COVID-19, u 2020. Godini dosegli smo najveći međunarodni standard bonitetne izvrsnosti. Platinasto izdanje bonitetne izvrsnosti i prestriž, te istovremeno najsnažnije priznanje poslovne izvrsnosti koje se dodjeljuje na europskoj razini ostvaruju tvrtke koje su pet godina zaredom svrstane u razinu zlatne AAA bonitetne izvrsnosti. Ovaj platinasti certifikat bonitetne izvrsnosti odražava naš uspjeh i karakterizira nas kao pouzdanog poslovnog subjekta i poslovnog partnera. Ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji nas svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije.

Povelja kvalitete 2020

Hrvatsko društvo za kvalitetu dodijelilo je svoje tradicionalno priznanje Povelju HDK i u 2020. godini. HiPP Croatia je dobitnik Povelje za unapređenje kvalitete u hrvatskom gospodarstvu u kategoriji srednjeg subjekta.

Indeks DOP-a 2019

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj, 19.11.2019. održana je jedanaesta dodjela nagrade Indeks DOP-a, a nagrada za najbolja postignuća u društveno odgovornom poslovanju u  kategoriji srednjih poduzeća uručena je upravo HiPP-u!
Ovo je naša 4. nagrada u ovom području, istu smo nagradu osvojili 2012., 2016. i 2018. godine. HiPP je još jednom nagrađen za postignuće u društveno odgovornom poslovanju! Obzirom da je konkurencija svake godine sve veća jer sve je više društveno odgovornih kompanija, posebno smo ponosni da smo u tom pozitivnom okruženju baš mi dobitnici nagrade!

Povelja kvalitete

Hrvatsko društvo za kvalitetu dodijelilo je svoje tradicionalno priznanje Povelju HDK na svečanosti obilježavanja 17. Dana kvalitete u Zagrebu 12. studenoga 2019. godine.
HiPP Croatia dobitnik je Povelje za poticanje i primjenu kvalitete u hrvatskom gospodarstvu u kategoriji srednjih subjekata. Povelju za poticanje i primjenu kvalitete u hrvatskom gospodarstvu u kategoriji srednjih poduzeća dobili smo i za 2013.godinu.

Zlatna izvrsnost AAA certifikat

U 2019. Godini ponovo smo dosegli najveći međunarodni standard bonitetne izvrsnosti.
Pravo na prestižno izdanje bonitetne izvrsnosti Zlatni AAA imaju isključivo tvrtke koje su posljednje tri godine dostigle najviši AAA razred, to je ujedno i najveće priznanje koje dodjeljuje Bisnode AB na europskoj razini.
Ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji nas svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije.

Zlatni ključ

Nagrada udruge Hrvatski izvoznici u kategoriji "najbolji izvoznik u Njemačku u 2015. godini".

Nagrada Sisačko-moslavačke županije

Nagrada za doprinos ugledu i promidžbi Sisačko-moslavačke županije.

Indeks DOP-a

Nagrada Hrvatske gospodarske komore za Društveno odgovorno poslovanje u kategoriji srednjeg trgovačkog društva u Hrvatskoj u 2012., 2016. i 2018. godini. Indeks DOP-a nagrađuje tvrtke koje iznad strogo zakonskih propisanih obaveza, integrira brigu za okoliš i društvo u sustav donošenja odluka.

 

Zlatna kuna Hrvatske gospodarske komore

Nagrada Hrvatske gospodarske komore za najuspješnije srednje trgovačko društvo u Republici Hrvatskoj u 2011. godini. U kategoriji srednjih trgovačkih društava u Republici Hrvatskoj (50-249 zaposlenih), nominirani smo 2004., 2005., 2006.,2012. i 2013. godine.

Stvaratelji za stoljeća

Veliko priznanje Međunarodnog ekonomskog foruma "Perspektive" za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi za 2015. godinu.

Kristalna kuna

Hrvatska gospodarska komora dodjeljuje Kristalnu kunu kao posebno priznanje za trogodišnje uzastopno osvajanje Zlatne kune. Tvrtka dobitnik Kristalne kune izuzima se iz konkurencije za sljedeće tri godine od godine kada je osvojila Zlatnu kunu treći put za redom. 2009. i 2015. godine dodjeljuje nam se priznanje Kristalna kuna za kontinuitet u izvrsnosti poslovanja.

Certifikat Poslodavac Partner

Tvrtka je dobitnik Certifikata Poslodavac Partner od 2016.god. Uvrštena je među uspješne kompanije koje imaju izvrsne prakse upravljanja ljudskim resursima i zadovoljavaju visoke standarde kvalitete. Kvalitetno upravljanje ljudskim resursima očituje se kroz partnerski odnos poslodavca i zaposlenika koji i dalje trebamo razvijati.