Skip to main content

Što zapravo znači premium BIO kvaliteta?

Ne radimo kompromise u pogledu kvalitete naših proizvoda!
Za dobrobit Vaše bebe i zdravog okoliša!

Jamčim Vam svojim imenom.


Novosti u HiPP premium BIO kvaliteti

 

HiPP premium voćne kašice, voćnije nego ikad!

Naš novi HiPP premium asortiman voća donosi svjež i pun voćni okus u HiPP-ovoj najvišoj organskoj kvaliteti. Kontinuirano radimo na razvoju novih ideja koje odražavaju najnovija znanstvena otkrića i tehnologije. Sada smo uveli inovativni proizvodni proces za naše vrhunske voćne proizvode:

Odabrano organsko voće se zamrzava odmah nakon berbe, a zatim se lagano pasira. To je tajna našeg HiPP čistog organskog pirea! Ovaj poseban postupak daje HiPP premium voćnim kašicama bogat voćni okus.

Naš asortiman HiPP premium voća dolazi u provjerenoj HiPP BIO kvaliteti. Naravno, također je bez dodanih šećera ili koncentrata sokova za zaslađivanje, tako da bebe mogu upoznati prirodan okus sastojaka.

✓ ručno ubrano bobičasto voće
✓ posebno nježno obrađeno
✓ jedinstveni voćni okus

 

Na proizvode


Novo i samo iz HiPP-a!
HiPP Plant based obroci, 100% biljni proteini
Prehrana na bazi biljnih proteina

Mlađi roditelji odlučuju se za biljnu prehranu uglavnom zbog zdravlja, dobrobiti životinja i ekološke svijesti. 

Godinama razvijamo proizvode koji su prilagođeni ukusima i potrebama beba i male djece. Naši novi, HiPP 100% plant based proizvodi nisu drugačiji– zajedno s našim stručnjacima za prehranu razvili smo proizvode koje će naši mali kupci obožavati. 

Sjajna stvar kod njih je to što se s novim, plant based obrocima bebe upoznaju s novim, čisto biljnim varijantama proizvoda. Ovi proizvodi na biljnoj bazi su nov, zdrav dodatak mješovitoj prehrani, koja bi i dalje trebala uključivati obroke sa mesom, ribom i mlijekom.
Svi naši proizvodi 100% biljnog podrijetla daju djeci sve potrebne hranjive tvari. Kako bismo ih učinili nutritivno potpunima, uključili smo hranjive, biljne izvore proteina. Novi plant based obroci, sadrže proteine iz graška, koji su bogati vrijednim biljnim proteinima, a također pružaju važne hranjive tvari i vlakna.

✓ za zdravu prehranu
✓ s proteinima biljnog porijekla
✓ najbolji HiPP okus

Na proizvode


Kako bi svijet našoj djeci ostao vrijedan življenja


HiPP BIO znak

Stefan Hipp želi objasniti razliku između standardne BIO kvalitete i HiPP BIO kvalitete.

Stefan Hipp: To je posljedica duge tradicije. Prije 60 godina započeli smo s organsko-biološkim uzgojem. Tada se o BIO uzgoju nije pričalo, dapače u tom razdoblju započinje se s korištenjem kemijskih supstanci u uzgoju namirnica. HiPP je išao protiv svih i posvetio se BIO uzgoju. Time smo postavili temelje kvalitetne proizvodnje dječje hrane. Ove mjere kvalitete uzimaju se u obzir kod odabira tla, kod uzgoja i prerade i prisutne su u svakoj staklenci s BIO znakom.

Stefan Hipp: Naravno. EU regulativa o BIO uzgoju je dobra stvar. Zabranjuje korištenje sintetičkih kemijskih gnojiva te špricanje, genetski inženjering kod biljaka, umjetna bojila i konzervanse te arome i pojačivače okusa.

Stefan Hipp: Naprotiv. Standardni BIO znak je dobar i važan, ali tolerira određenu količinu štetnih tvari koje potječu iz nečistog zraka ili pak čestice iz susjednog usjeva koje mogu kontaminirati voće, povrće ili žitarice. Prema zakonu, dopuštena je vrlo mala količina štetnih tvari u hrani za djecu. Ali to ne vrijedi i za HiPP. Mi težimo k mnogo nižim vrijednostima nego što su propisane zakonom: to znači da se nikakva količina pesticida ne smije nalaziti u našoj hrani. Stoga provodimo temeljite testove kvalitete na najvišem tehnološkom nivou. Samo namirnice iz savršenog BIO-uzgoja se mogu staviti u staklenke i dobiti HiPP BIO-znak.

Stefan Hipp: Sve počinje s provjerom tla, nakon strogih testova samo najbolja polja su odobrena za sjetvu. Prije mnogo godina preuzeli smo najbolju zemlju za uzgoj određenih vrsta povrća. Tijekom desetljeća rada stekli smo specijalizirana znanja kako saditi određene vrste da se zagađenje svede na minimum. Tijekom uzgoja također pomažemo organske farme. Kasnije kod isporuke, strogim laboratorijskim analizama provjeravamo odgovara li usjev svim HiPP standardima.