HiPP proizvodnja u Hrvatskoj

Pogon tvrtke smješten je na prostorima netaknute prirode, u centru Banovine, u Glini. Proizvodnjom dječje hrane bavimo se od 1998., a intenzivni rast tvrtke započinje 2001. kada HiPP Grupacija postaje vlasnik tvrtke Vivera. 

Započelo se skromno sa 43 djelatnika i godišnjom proizvodnjom od pola milijuna vrećica, što je teško pojmiti danas kada proizvodimo preko 30 milijuna vrećica. Povećanje kapaciteta paralelno je pratilo i povećanje broja zaposlenih.

Ulaganjima u tvrtku  napredak se tijekom godina postizao na svim područjima: proizvodnji, kontroli, razvoju, širenju tržišta, broju zaposlenih, izvozu i ugledu tvrtke. Danas  je to moderna tvrtka koja prati trendove u prehrambenoj industriji i svojim udjelom na europskom i svjetskom tržištu zauzima značajno mjesto u proizvodnji cerealne dječje hrane. Radi se na principima dobre proizvođačke prakse i trenutno važećim svjetskim trendovima. 

Ugradnjom visokokvalitetnih sirovina u svoje proizvode, kontrolom svake faze procesa,  stalnim školovanjem i usavršavanjem ljudskih resursa, te nadogradnjom sustava, tvrtka osigurava svoj put do sigurnog proizvoda i zadovoljnih potrošača. Izvozimo  više od 99,6% proizvoda u više od 40tak zemalja svijeta, i imamo više od 170 artikala. 

S organskom proizvodnjom dječjih kašica započeli smo  proizvodnjom HiPP Baby Keksa, a kako je prioritet tvrtke zasnovan na proizvodnji organskih kašica, danas je više od 70% proizvoda u organskoj kvaliteti. Dobavljači organskih sirovina imaju stroge smjernice kako bi zadovoljili vrlo visoke standarde za proizvodnju dječjih kašica. Sav organski materijal ispituje se na više od 800 onečišćivača prije uporabe u procesu proizvodnje. Ovakvim načinom rada  osigurava se maksimalna razina kvalitete za proizvodnju hrane za djecu. 

Načinom rada i poslovanjem slijedimo trend grupacije, a s promjenom imena tvrtke od 01.01.2017. iz Vivera d.o.o. u HiPP Croatia d.o.o., u potpunosti potvrđujemo taj status.

Certifikat za upravljanje alergenima

Upravljanje alergenima izuzetno je važno, pogotovo u proizvodnji dječje hrane.

Više