Skip to main content

Mliječna kašica-Gris

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

Mliječna kašica-Gris, cjeloviti večernji obrok.

  • bez dodanog šećera - sadrži prirodno prisutne šećere
  • zasitna kašica za večernji obrok
  • s kalcijem**, vitaminima A**, D**, B1**
  • bez aroma, bez konzervansa **, bez boja **
  • sadrži gluten

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 190g
Preporučeno vrijeme hranjenja Ujutro, Navečer
Glavni sastojci Zob, Pšenica, Žitarica
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 5515

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

Mliječna kašica-Gris

Nakon što ste u vrijeme ručka mliječni obrok zamijenili krutim obrokom, preporučujemo da u vrijeme večernjeg obroka djetetu ponudite HiPP mliječne kašice za laku noć. Razlog zašto bi prije uvođenja mliječne kašice za laku noć dijete prethodno trebalo pojesti u vrijeme ručka cijeli obrok staklenke, leži u tome što dijete lakše prihvaća takav obrok od obroka povrća ili mesa za ručak, te u protivnom neće htjeti pojesti ručak radi finijeg večernjeg obroka. Za mnogu djecu veliki je korak prelaska sa majčinog mlijeka ili mliječne hrane na kiselkasti okus povrća, te stoga možda trebaju malo više vremena da se naviknu. Stoga pobrinite se da Vaše dijete potpuno prihvati popodnevni obrok prije uvođenja mliječne kašice za laku noć u večernjim satima.

Tvrdnjom "bez dodanog šećera" na našim proizvodima označavamo da nisu dodani sastojci kao što su konzumni šećer, fruktoza ili sirup. Šećer sadržan u proizvodima dolazi 100% iz prirodnih sirovina koje se u njemu prerađuju, na primjer, prirodno prisutan šećer u voću.

Pšenica je vrlo rasprostranjena, jer uspijeva i u suhim područjima juga i jugoistoka, kao i u vlažnijim i hladnijim područjima sjeveroistoka. Međutim, ako je previše vruće ili previše hladno, to će smanjiti prinos i kvalitetu pšenice. HiPP BIO pšenica se uzgaja u Njemačkoj, Italiji, Austriji, Slovačkoj, Mađarskoj, Litvi i Rumunjskoj. Nakon žetve između lipnja i kolovoza, pšenica se čisti, suši i skladišti u zemlji podrijetla.

HiPP BIO zob preferira vlažne i hladne vremenske uvjete na mjestima koja imaju dobru opskrbu s vodom. Osim toga nije zahtjevna žitarica. HiPP zob uzgaja se u Njemačkoj, Poljskoj, Litvi, Češkoj i Švedskoj. Usjev se bere između srpnja i kolovoza. Nakon toga se čisti i čuva na suhom mjestu.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije