Skip to main content

HiPP Voće & Žitarice Kruška i jabuka s pirom

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP Voće & Žitarice Kruška i jabuka s pirom, idealna za međuobrok.

  • Pir je jedna od najstarijih vrsta žitarica - okus je sličan pšenici, a ima i blago orašastu notu
  • bez dodanog šećera - sadrži prirodno prisutne šećere
  • sadrži gluten
  • bez koncentriranog soka kao zaslađivača
  • u HiPP BIO kvaliteti
  • bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 190g
Preporučeno vrijeme hranjenja U prijepodnevnim satima, U posljepodnevnim satima, Između obroka
Glavni sastojci Jabuka, Kruška
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 4745-01

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Voće & Žitarice Kruška i jabuka s pirom

Tvrdnjom "bez dodanog šećera" na našim proizvodima označavamo da nisu dodani sastojci kao što su konzumni šećer, fruktoza ili sirup. Šećer sadržan u proizvodima dolazi 100% iz prirodnih sirovina koje se u njemu prerađuju, na primjer, prirodno prisutan šećer u voću.

Poslijepodne preporučamo hranjenje ne mliječnim obrokom poput kašice od žitarica i voća. Žitarice sadrže ugljikohidrate, vitamine i minerale te su važan izvor hranjivih tvari prehrani. Popodnevni obrok može biti i kašica od žitarica i povrća. Voćni pire jednostavno zamijenite pireom od povrća. Više informacija možete pronaći ovdje.

HiPP BIO kruške za svoj rast i dozrijevanje trebaju mjesto koje nije ni previše vruće ni previše hladno, s periodom mraza tijekom zime. Takva klima se može naći u zemljama južne i srednje Europe kao što su Njemačka, Italija, Austrija, Španjolska i Turska, kao i u Argentini. Ta područja također imaju prikladna tla koje su duboka, prozračna i umjereno vlažna. U svim našim regijama odakle dolaze sirovine, ne koristimo kemijska sredstva, ni u Europi, ni u Južnoj Americi. Tek kad naše BIO kruške postignu ravnotežu između sadržaja šećera i kiselosti koja je idealna za bebe, idu na preradu. Na sjevernoj polutki, berba traje od rujna do listopada, a na južnoj polutci od veljače do ožujka.

Pšenica je vrlo rasprostranjena, jer uspijeva i u suhim područjima juga i jugoistoka, kao i u vlažnijim i hladnijim područjima sjeveroistoka. Međutim, ako je previše vruće ili previše hladno, to će smanjiti prinos i kvalitetu pšenice. HiPP BIO pšenica se uzgaja u Njemačkoj, Italiji, Austriji, Slovačkoj, Mađarskoj, Litvi i Rumunjskoj. Nakon žetve između lipnja i kolovoza, pšenica se čisti, suši i skladišti u zemlji podrijetla.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije