Skip to main content

HiPP Prva mrkvica za dojenče

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP Prva mrkvica za dojenče; sorta HiPP mrkva "Dulcis", idealna za početak dohrane

  • blago-slatkasti okus
  • bez dodatka soli
  • bez dodatka šećera - mrkva prirodno sadrži šećer
  • prirodno ne sadrže gluten
  • bez aroma, bez konzervansa **, bez boja **

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 125g
Preporučeno vrijeme hranjenja U podne, U posljepodnevnim satima, Između obroka
Glavni sastojci Mrkva
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 4010

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Prva mrkvica za dojenče

HiPP BIO mrkve trebaju umjerenu klimu kako bi dobro rasle. Posebno napreduju na zdravom tlu bez kamenja, koje nije previše pjeskovito. U Srednjoj Europi - osobito u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj, Mađarskoj, Češkoj i Poljskoj - pronašli smo idealne uvjete za uzgoj naših mrkvi.

Preporučujemo da izvadite iz staklenke samo onaj dio koji će vaša beba vjerojatno pojesti. Za zagrijavanje stavite zdjelicu s kašicom u vruću vodu ili zagrijte u mikrovalnoj pećnici. Kad staklenku zagrijavate u vodi, prvo vodu zakuhajte, maknite s vatre i ostavite da se voda ohladi. Pripazite da voda nije toplija od 70°C, jer bi se na toj temperaturi naljepnica mogla odlijepiti, pa staklenka postaje skliska i teže ju je držati. Otprilike polovicu staklenke treba uroniti u vodu i miješati dok se ne zagrije. Za pripremu u mikrovalnoj pećnici skinite poklopac i prekrijte otvor kuhinjskim papirom ili poklopcem za mikrovalnu. Sada zagrijte staklenku na 360W cca. 60 sekundi (ovisno o uređaju). Kad se zagrije, dobro promiješajte plastičnom žlicom i prije posluživanja provjerite temperaturu. Nemojte podgrijavati i hraniti svoje dijete s hranom koja vam je ostala od prethodnog hranjenja.

Više informacija o dječjoj hrani u staklenki

Iz higijenskih razloga, preporučamo hranjenje odmah nakon zagrijavanja staklenke. Nemojte ju čuvati i ponovo podgrijavati. Mikroorganizmi se mogu vrlo brzo razmnožiti u podgrijanoj staklenki kvareći sadržaj. Želimo izbjeći hranjenje takvim proizvodom. Iz tog razloga preporučamo da izvadite željenu količinu kašice u zdjelicu i zagrijte, a ostatak kašice u staklenki zatvorite i čuvajte u hladnjaku do sljedećeg dana ili onoliko dugo koliko je navedeno na deklaraciji.

Koristite plastične žličice jer su mekše i ne mogu oštetiti staklenku. Žličica također treba biti uska i ravna tako da stane u usta vašeg mališana. Prvo hranjenje žličicom neka bude na dan kada je vaša beba mirna i opuštena. Također nemojte čekati da bude previše gladna jer joj možda više neće biti do eksperimentiranja. Hranjenje žličicom je nešto novo za bebu i treba se vježbati. Dakle, u početku će vam najvjerojatnije trebati malo strpljenja. Za prve pokušaje preporučujemo fino pasirano, blago povrće.

Više informacija možete pronaći ovdje.

HiPP proizvodi su klimatski-neutralni od 2011. godine.

Primjerice, korištenjem obnovljivih izvora energije značajno smanjujemo emisije koje nastaju u procesu proizvodnje. U potpunosti nadoknađujemo neizbježne emisije. HiPP sada ide korak dalje i stavlja na tržište prve klimatski pozitivne proizvode. Pritom uključujemo cijeli lanac vrijednosti: od polja do maloprodajnog skladišta, smanjujemo emisije CO2 što je više moguće.

Klimatski pozitivnim proizvodima, HiPP nadoknađuje i više nego što je neizbježne emisije oslobođeno: proizvodimo humus, promičemo projekte komposta i podržavamo ekološku poljoprivredu diljem svijeta. Na taj način dajemo važan doprinos zaštiti klime – u duhu „Gdje BIO završava, HiPP ide dalje“!.

Počinjemo sa staklenkama, a do 2025. cijela tvrtka će biti klimatski-pozitivna.

Dobra stara solarna energija ovdje se pokazala vrijednom. Svježe oprani komad jednostavno stavite na sunce da se osuši. Nakon nekoliko sati, sunce će uglavnom izbijeliti mrlju.

Alternativno, nakapajte nekoliko kapi HiPP Babysanft ulja na odjeću i zatim je stavite u perilicu kao i obično. Mrlje bi trebale biti uklonjene barem nakon drugog pranja dječjim uljem. Mrlje na sjedećim garniturama najbolje je ukloniti s malo gazirane vode. Ulijte malo gazirane vode na mrlju, pustite da se upije i zatim upijajućom krpom lagano prebrišite, ponovite ako je potrebno. Nikada nemojte pokušavati ukloniti mrlju trljanjem, to će samo utrljati prljavštinu dublje u vlakno.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije