Skip to main content

HiPP Mlado povrće

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP Mlado povrće, idealna za početak dohrane

  • u HiPP BIO kvaliteti
  • bez dodatka soli - kako se i preporučuje za početak dohrane
  • samo odabrano, blago povrće se pasira dok ne postane fino kremasto i okusa koji odgovara djetetu
  • alfa-linolenska kiselina (omega 3 masna kiselina) - važna za razvoj mozga i živčanih stanica
  • sastojci prirodno ne sadrže gluten
  • bez aroma, bez konzervansa **, bez boja **

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 190g
Preporučeno vrijeme hranjenja U podne, U posljepodnevnim satima, Između obroka
Glavni sastojci Mrkva, Grašak, Krumpir
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 4070

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Mlado povrće

Meso je dobar izvor željeza, te ga tijelo malog djeteta može dobro iskoristiti. Željezo je važno za proizvodnju krvi i transport kisika od svih organa u tijelu, uključujući i mozak u optimalnoj količini. Još u utrobi, beba je stvorila zalihu željeza, ali otprilike do šestog mjeseca, zaliha se potroši. Tijelo ne može samo proizvesti željezo, pa ga treba nadomjestiti hranom.

Za više informacija, kliknite ovdje.

HiPP proizvodi su klimatski-neutralni od 2011. godine.

Primjerice, korištenjem obnovljivih izvora energije značajno smanjujemo emisije koje nastaju u procesu proizvodnje. U potpunosti nadoknađujemo neizbježne emisije. HiPP sada ide korak dalje i stavlja na tržište prve klimatski pozitivne proizvode. Pritom uključujemo cijeli lanac vrijednosti: od polja do maloprodajnog skladišta, smanjujemo emisije CO2 što je više moguće.

Klimatski pozitivnim proizvodima, HiPP nadoknađuje i više nego što je neizbježne emisije oslobođeno: proizvodimo humus, promičemo projekte komposta i podržavamo ekološku poljoprivredu diljem svijeta. Na taj način dajemo važan doprinos zaštiti klime – u duhu „Gdje BIO završava, HiPP ide dalje“!.

Počinjemo sa staklenkama, a do 2025. cijela tvrtka će biti klimatski-pozitivna.

Pedijatri i nutricionisti preporučuju uvođenje dopunske prehrane nakon 4. do 6. mjeseca starosti djeteta. Iste su preporuke i za djecu s povećanim rizikom od alergija. Kasnije uvođenje dopunske prehrane ne pruža bolju zaštitu od alergija. Ako razmišljate kada treba započeti sa dopunskom prehranom ovisno o djetetovim potrebama i razvoju, posavjetujte se sa svojim pedijatrom. Postoje određeni znakovi koji nam pomažu prepoznati kada je dijete spremno za uvođenje dopunske prehrane:

  • samostalno drži glavicu
  • sjedi uz potporu
  • pokazuje interes za drugom hranom i sposobno je jesti sa žlicom

Više o uvođenju dopunske prehrane

HiPP BIO mrkve trebaju umjerenu klimu kako bi dobro rasle. Posebno napreduju na zdravom tlu bez kamenja, koje nije previše pjeskovito. U Srednjoj Europi - osobito u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj, Mađarskoj, Češkoj i Poljskoj - pronašli smo idealne uvjete za uzgoj naših mrkvi.

HiPP BIO grašak voli pjeskovito tlo koje dobro zadržava vodu i umjerenu klimu s temperaturama oko 15 do 20 stupnjeva Celzija. Zbog toga, HiPP poljoprivrednici uzgajaju grašak u Njemačkoj, Nizozemskoj, Austriji i Mađarskoj. Idealno vrijeme branja određuje se čvrstoćom BIO graška, koja se mjeri kontinuirano. Kada se postigne optimalna čvrstoća, berba se odvija unutar nekoliko sati. Svježe ubrani BIO grašak ima ograničeni rok trajanja, te se odmah nakon berbe vozi do mjesta obrade, što mora biti u krugu od 30km. Na ovaj način HiPP jamči visoku kvalitetu i svježinu.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije