Skip to main content

Sok od jabuke

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

Sok od jabuke, kao izvor vitamina uz obrok ili između obroka.

  • 100% voćni sok 
  • obogaćeno vitaminom C** - doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i važan je za apsorpciju željeza
  • sastojci prirodno ne sadrže gluten
  • bez dodanog šećera - sadrži prirodno prisutne šećere
  • bez aroma, bez konzervansa **, bez boja **

**prema zakonu 

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 200ml
Preporučeno vrijeme hranjenja U prijepodnevnim satima, U podne, U posljepodnevnim satima, Navečer, Između obroka
Glavni sastojci Jabuka
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: HR8012

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

Sok od jabuke

Tijekom prvih nekoliko mjeseci dojenje Vašem mališanu osigurava sve što mu je potrebno. Majčino mlijeko ili mliječna hrana za dojenčad dovoljni su i Vašem djetetu ne treba dodatna tekućina. Dojenčad samo u iznimnim slučajevima treba piti dodatnu tekućinu poput vode ili čaja, npr. ako se jako znoje u vrućim ljetnim danima ili kada imaju povišenu tjelesnu temperaturu. Kada prvi put uvedete čvrstu hranu, Vaše dijete još uvijek pije majčino mlijeko ili mliječnu hranu na bočicu i ne treba mu dodatna tekućina. S vremenom će piti manje majčinog mlijeka/mliječne hrane. Nakon što dva mliječna obroka zamijenite čvrstim obrocima, Vašem djetetu će biti potrebna dodatna tekućina poput vode ili čaja.

Preporuka za djecu od 7-12 mjeseci je najmanje 400 ml tekućine dnevno. Ova vrijednost uključuje i majčino mlijeko ili mliječnu hranu. U principu, ne samo voda ili čaj i mlijeko, već i sva hrana koju dijete pojede može doprinijeti opskrbi tekućinom u različitim omjerima.

HiPP BIO jabuke trebaju dovoljno oborina za rast i sazrijevanje. Međutim predugačke faze vlažnosti nisu dobre za njih jer potiču rast gljivica. Ljeti jabuke trebaju toplinu kako bi se razvila pravilna ravnoteža između sadržaja šećera i kiselosti. Kad je u pitanju njihova podnošljivost niskih temperatura, jabuke su vrlo osjetljive. Ovisno o razdoblju mraza potiče se njihovo pravovremeno i redovito cvjetanje. Mraz tijekom cvatnje je nešto što jabuke ne mogu podnijeti. Kako bismo ispunili naše visoke standarde kvalitete tijekom cijele godine, uvozimo naše jabuke iz BIO voćnjaka Austrije, Gruzije, Njemačke, Mađarske, Italije, Poljske, Srbije, Turske i Ukrajine – i u izuzetnim okolnostima, također i s južne polutke. Gdje god je to moguće, preferiramo jabuke iz mješovitih voćnjaka budući da su oni od velike ekološke važnosti za očuvanje starih sorti, a istodobno pružaju i važna staništa za insekte i ptice.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije