Skip to main content

Voćni nektar - Šljiva s kruškom

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

Voćni nektar - Šljiva s kruškom, kao izvor vitamina uz obrok ili između obroka.

  • obogaćeno vitaminom C** - doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i važan je za apsorpciju željeza
  • udio voća: najmanje 79%
  • bez dodanog šećera - sadrži prirodno prisutne šećere
  • sastojci prirodno ne sadrže gluten
  • bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 200ml
Preporučeno vrijeme hranjenja U prijepodnevnim satima, U podne, U posljepodnevnim satima, Navečer, Između obroka
Glavni sastojci Kruška, Šljiva
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: HR8043-01

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

Voćni nektar - Šljiva s kruškom

HiPP BIO šljive rastu u Italiji, Srbiji i Francuskoj zato što šljive najbolje rastu u toplim krajevima. Što više svjetla dobiju, to će imati više okusa. Kad je riječ o tlu, šljive nisu izbirljive. Jedino što ne vole je jak mraz tijekom zime. HiPP BIO šljive beru se kada su zrele, od početka srpnja do sredine listopada. To osigurava pun i karakterističan okus šljive.

Tijekom prvih nekoliko mjeseci dojenje Vašem mališanu osigurava sve što mu je potrebno. Majčino mlijeko ili mliječna hrana za dojenčad dovoljni su i Vašem djetetu ne treba dodatna tekućina. Dojenčad samo u iznimnim slučajevima treba piti dodatnu tekućinu poput vode ili čaja, npr. ako se jako znoje u vrućim ljetnim danima ili kada imaju povišenu tjelesnu temperaturu. Kada prvi put uvedete čvrstu hranu, Vaše dijete još uvijek pije majčino mlijeko ili mliječnu hranu na bočicu i ne treba mu dodatna tekućina. S vremenom će piti manje majčinog mlijeka/mliječne hrane. Nakon što dva mliječna obroka zamijenite čvrstim obrocima, Vašem djetetu će biti potrebna dodatna tekućina poput vode ili čaja.

Preporuka za djecu od 7-12 mjeseci je najmanje 400 ml tekućine dnevno. Ova vrijednost uključuje i majčino mlijeko ili mliječnu hranu. U principu, ne samo voda ili čaj i mlijeko, već i sva hrana koju dijete pojede može doprinijeti opskrbi tekućinom u različitim omjerima.

HiPP BIO kruške za svoj rast i dozrijevanje trebaju mjesto koje nije ni previše vruće ni previše hladno, s periodom mraza tijekom zime. Takva klima se može naći u zemljama južne i srednje Europe kao što su Njemačka, Italija, Austrija, Španjolska i Turska, kao i u Argentini. Ta područja također imaju prikladna tla koje su duboka, prozračna i umjereno vlažna. U svim našim regijama odakle dolaze sirovine, ne koristimo kemijska sredstva, ni u Europi, ni u Južnoj Americi. Tek kad naše BIO kruške postignu ravnotežu između sadržaja šećera i kiselosti koja je idealna za bebe, idu na preradu. Na sjevernoj polutki, berba traje od rujna do listopada, a na južnoj polutci od veljače do ožujka.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije