Skip to main content

HiPP Povrće i spaghetti s mesom - Bolognese

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP Povrće i spaghetti s mesom - Bolognese - potpuni obrok od 5. mjeseca

  • bez dodatka soli
  • s alfa-linolenskom kiselinom (omega 3 masnom kiselinom) - važnom za razvoj mozga i živčanih stanica
  • ukusan obrok prilagođen hranjivim vrijednostima i sastavom potrebama vašeg djeteta
  • u HiPP BIO kvaliteti
  • bez aroma, bez konzervansa **, bez boja **
  • Sadrži gluten

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 190g
Preporučeno vrijeme hranjenja U podne
Glavni sastojci Mrkva, Rajčica, Tjestenina, Govedina
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 6230-01

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Povrće i spaghetti s mesom - Bolognese

HiPP BIO govedina dolazi isključivo od životinja koje se uzgajaju u Njemačkoj, Austriji, Irskoj i Poljskoj. Tamo sve životinje dobivaju dovoljno vremena za ispašu. Naši pašnjaci su zeleni dugi niz godina, neki su smješteni na manje plodnom tlu, a drugi su u planinskim područjima. Njihova se biološka raznolikost potiče kroz razumno korištenje tih područja za ispašu. Ovo prirodno razvijeno stanište omogućuje našoj stoci da zadrži prirodne aktivnosti i ponašanje: stoka živi zajedno u stadima i odlučuje sama kada i koliko dugo će pasti ili se odmarati. Na raspolaganju su joj dovoljne količine višegodišnjih trava i biljaka za hranu. Boravak na svježem zraku bitan je za zdravlje životinja. Samo zimi i kad god je to potrebno, hranimo ih dodatno sijenom i silažom.

Preporučujemo da izvadite iz staklenke samo onaj dio koji će vaša beba vjerojatno pojesti. Za zagrijavanje stavite zdjelicu s kašicom u vruću vodu ili zagrijte u mikrovalnoj pećnici. Kad staklenku zagrijavate u vodi, prvo vodu zakuhajte, maknite s vatre i ostavite da se voda ohladi. Pripazite da voda nije toplija od 70°C, jer bi se na toj temperaturi naljepnica mogla odlijepiti, pa staklenka postaje skliska i teže ju je držati. Otprilike polovicu staklenke treba uroniti u vodu i miješati dok se ne zagrije. Za pripremu u mikrovalnoj pećnici skinite poklopac i prekrijte otvor kuhinjskim papirom ili poklopcem za mikrovalnu. Sada zagrijte staklenku na 360W cca. 60 sekundi (ovisno o uređaju). Kad se zagrije, dobro promiješajte plastičnom žlicom i prije posluživanja provjerite temperaturu. Nemojte podgrijavati i hraniti svoje dijete s hranom koja vam je ostala od prethodnog hranjenja.

Više informacija o dječjoj hrani u staklenki

Meso je dobar izvor željeza, te ga tijelo malog djeteta može dobro iskoristiti. Željezo je važno za proizvodnju krvi i transport kisika od svih organa u tijelu, uključujući i mozak u optimalnoj količini. Još u utrobi, beba je stvorila zalihu željeza, ali otprilike do šestog mjeseca, zaliha se potroši. Tijelo ne može samo proizvesti željezo, pa ga treba nadomjestiti hranom.

Za više informacija, kliknite ovdje.

HiPP BIO rajčice osobito dobro napreduju u tipičnoj mediteranskoj klimi s vrućim i suhim ljetima, te blagim i kišnim zimama. Ovdje će razviti svoj intenzivan okus. Zato naše rajčice uzgajamo u tipičnim zemljama za uzgoj rajčice poput Italije, Španjolske i Turske. Zbog suhe klime u tim zemljama rajčica se uzgaja na otvorenim poljima. To je dodatni izazov za ekološki uzgoj, budući da su rajčice prilično osjetljive na bolesti i štetočine.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije