Skip to main content

HiPP Povrće s piletinom i rižom

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

Bez GMO-a - genetski modificirani organizmi (prema EU Uredbi o ekološkoj proizvodnji)

S omega -3 esencijalnim masnim kiselinama

HiPP Povrće s piletinom i rižom, potpuni obrok 

  • bez dodatka soli
  • Alfa-linolenska kiselina (omega 3 masna kiselina) - važna za razvoj mozga i živčanih stanica
  • bez glutena
  • bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 190g
Preporučeno vrijeme hranjenja U podne
Glavni sastojci Mrkva, Luk, Grašak, Rajčica, Riža, Piletina
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: HR6250

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Povrće s piletinom i rižom

HiPP-ova BIO piletina dolazi isključivo iz Njemačke i Austrije. Pilićima je dopušteno što više vremena slobodno trčkarati po pašnjacima. Kad vrijeme postane hladnije, naše životinje ne moraju ostati unutar kaveza, jer imaju pristup zaštićenoj vanjskoj površini. Kako bi naši pilići bili sretni, kokošinjci su vrlo prostrani. Tamo im je uvijek dostupna svježa voda i hrana koja dolazi iz tvornica stočne hrane pod kontrolom HiPP-a.

Meso je dobar izvor željeza, te ga tijelo malog djeteta može dobro iskoristiti. Željezo je važno za proizvodnju krvi i transport kisika od svih organa u tijelu, uključujući i mozak u optimalnoj količini. Još u utrobi, beba je stvorila zalihu željeza, ali otprilike do šestog mjeseca, zaliha se potroši. Tijelo ne može samo proizvesti željezo, pa ga treba nadomjestiti hranom.

Za više informacija, kliknite ovdje.

Iz higijenskih razloga, preporučamo hranjenje odmah nakon zagrijavanja staklenke. Nemojte ju čuvati i ponovo podgrijavati. Mikroorganizmi se mogu vrlo brzo razmnožiti u podgrijanoj staklenki kvareći sadržaj. Želimo izbjeći hranjenje takvim proizvodom. Iz tog razloga preporučamo da izvadite željenu količinu kašice u zdjelicu i zagrijte, a ostatak kašice u staklenki zatvorite i čuvajte u hladnjaku do sljedećeg dana ili onoliko dugo koliko je navedeno na deklaraciji.

HiPP BIO grašak voli pjeskovito tlo koje dobro zadržava vodu i umjerenu klimu s temperaturama oko 15 do 20 stupnjeva Celzija. Zbog toga, HiPP poljoprivrednici uzgajaju grašak u Njemačkoj, Nizozemskoj, Austriji i Mađarskoj. Idealno vrijeme branja određuje se čvrstoćom BIO graška, koja se mjeri kontinuirano. Kada se postigne optimalna čvrstoća, berba se odvija unutar nekoliko sati. Svježe ubrani BIO grašak ima ograničeni rok trajanja, te se odmah nakon berbe vozi do mjesta obrade, što mora biti u krugu od 30km. Na ovaj način HiPP jamči visoku kvalitetu i svježinu.

Većina ljudi odmah povezuje rižu s Azijom. Naša HiPP BIO riža, međutim, nije uzgajana samo u Aziji, već prvenstveno u europskim zemljama kao što su Italija, Španjolska i Mađarska. Klima je za uzgoj odlučujući čimbenik. BIO riža preferira subtropske ili tropske uvjete- topla ljeta s jakim suncem i vlažnim okruženjem. Zbog toga je riža često posađena uz rijeke ili u neposrednoj blizini izvora vode koji osiguravaju neophodne poplave. U Europi žetva počinje krajem rujna. Osim toga, mi uvozimo manju količinu BIO riže iz Meksika, Argentine i Pakistana.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije