Skip to main content

Losion s mlijekom, s BIO bademovim uljem i hranjivim shea maslacem.

  • nježna njega za osjetljivu kožu s vrijednim sastojcima iz BIO badema – sada nježniji nego ikad
  • blagi losion za tijelo s BIO bademovim uljem njeguje i vlaži kožu i brzo se upija
  • štiti kožu od isušivanja
  • s hranjivim shea maslacem
  • pH neutralno
  • posebno održivo razvijen – 0% mikroplastike, parabena i mineralnih ulja
  • 97% proizvoda je biorazgradivo** i klima pozitivno***
  • prikladno od 1. dana života

**prema smjernicama OECD-a 301/302 i usporedivim metodama
***kroz klimatske projekte nadoknađujemo više CO2 nego što ga uzrokujemo

Brinemo za osjetljivu kožu.

Sadrži 350 ml
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: DA90308

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Babysanft Losion s mlijekom (350 ml)

Koža beba mnogo je tanja od kože odraslih, a istovremeno je rožnati sloj puno manje otporan. To znači da barijerna funkcija ovog sloja kože još nije u potpunosti razvijena, što kožu čini osjetljivijom na utjecaje iz okoline. Prirodni zaštitni kiseli sloj kože kod novorođenčadi razvija se tek nakon nekoliko tjedana i regenerira se mnogo sporije tijekom djetinjstva nego u odrasloj dobi. Ima važnu zadaću štititi kožu od bakterija i patogena. Iako je rožnati sloj dojenčadi znatno hidratiziraniji u usporedbi s kožom odraslih, proizvodnja sebuma je kod djece još uvijek ograničena. Kao rezultat toga, koža beba i male djece prekrivena je samo tankim hidrolipidnim slojem stoga se lako može osušiti.

Najčešća pitanja iz prakse dermatologa

Nakon poroda, dječja koža se brzo mora priviknuti na novo okruženje. Nakon višemjesečnog okruženja amnionskom tekućinom mora se prilagoditi kontaktu sa zrakom i drugim vanjskim utjecajima.

Neko vrijeme nije se preporučalo korištenje kupki i proizvoda za njegu djece. Danas, međutim, znamo da pranje samo sa vodom isušuje kožu. Budući da je dječja koža vrlo osjetljiva ne preporuča se korištenje proizvoda namijenjenih odraslima. Zato je HiPP razvio posebnu liniju za njegu osjetljive dječje kože koja ne sadrži štetne tvari te zadovoljava sve potrebe nježne dječje kože.

Više o posebnostima dječje kože i proizvodima za njegu osjetljive dječje kože

Ukoliko je potrebno, možete primijeniti tanak sloj kreme na bebino lice i ruke nekoliko puta dnevno. Nakon kupanja, namažite cijelo tijelo. HiPP Babysanft losion s mlijekom lagano se nanosi I brzo upija, njegujući osjetljivu dječju kožu.

HiPP Babysanft losion i njegujuća krema idealni su za njegu kože izložene vanjskim utjecajima, kao što su lice i ruke, na način da se brzo upijaju i potiču prirodnu ravnotežu kože.

Više o njezi kože

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije