Skip to main content

Ulje za njegu – sa 100% prirodnim uljima

  • nježna njega za osjetljivu kožu s vrijednim sastojcima iz BIO badema – sada nježniji nego ikad
  • posebno blag sa BIO bademovim uljem i drugim prirodnim uljima – njeguje, umiruje i štiti osjetljivu kožu 
  • može se koristiti za - njegu suhe kože, nježnu masažu, nježno čišćenje pelenskog područja i kao dodatak kupki
  • posebno održivo razvijen – 0% mikroplastike, parabena i mineralnih ulja
  • 99% proizvoda je biorazgradivo** i klima pozitivno***
  • prikladno od 1. dana života

Savjet: nanesite na vlažnu kožu. Brzo se upija i održava vlažnost kože.

**prema smjernicama OECD-a 301/302 i usporedivim metodama
***kroz klimatske projekte nadoknađujemo više CO2 nego što ga uzrokujemo

Brinemo za osjetljivu kožu.

Sadrži 200 ml
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: DA90311

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Babysanft Ulje za njegu (200 ml)

Koža beba mnogo je tanja od kože odraslih, a istovremeno je rožnati sloj puno manje otporan. To znači da barijerna funkcija ovog sloja kože još nije u potpunosti razvijena, što kožu čini osjetljivijom na utjecaje iz okoline. Prirodni zaštitni kiseli sloj kože kod novorođenčadi razvija se tek nakon nekoliko tjedana i regenerira se mnogo sporije tijekom djetinjstva nego u odrasloj dobi. Ima važnu zadaću štititi kožu od bakterija i patogena. Iako je rožnati sloj dojenčadi znatno hidratiziraniji u usporedbi s kožom odraslih, proizvodnja sebuma je kod djece još uvijek ograničena. Kao rezultat toga, koža beba i male djece prekrivena je samo tankim hidrolipidnim slojem stoga se lako može osušiti.

Najčešća pitanja iz prakse dermatologa

Nakon poroda, dječja koža se brzo mora priviknuti na novo okruženje. Nakon višemjesečnog okruženja amnionskom tekućinom mora se prilagoditi kontaktu sa zrakom i drugim vanjskim utjecajima.

Neko vrijeme nije se preporučalo korištenje kupki i proizvoda za njegu djece. Danas, međutim, znamo da pranje samo sa vodom isušuje kožu. Budući da je dječja koža vrlo osjetljiva ne preporuča se korištenje proizvoda namijenjenih odraslima. Zato je HiPP razvio posebnu liniju za njegu osjetljive dječje kože koja ne sadrži štetne tvari te zadovoljava sve potrebe nježne dječje kože.

Više o posebnostima dječje kože i proizvodima za njegu osjetljive dječje kože

HiPP Babysanft proizvodi proizvedeni su od najnježnijih sirovina i sadrže prirodno BIO bademovo ulje. Bademovo ulje posebno dobro podnosi osjetljiva i suha koža stoga se dokazalo i u njezi dječje kože. Pogotovo zimi kada je zrak vani hladan, a u zatvorenom, suh od grijanja, bebina koža treba posebnu njegu. Bebina koža također treba njegu nakon kupanja. HiPP losion s mlijekom posebno njeguje i štiti kožu od isušivanja. Savjet: nanesite malo HiPP dječjeg ulja na vlažnu kožu nakon tuširanja. Brzo se upija i zadržava vlagu u koži.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije