Skip to main content

HiPP Mrkva i puretina s rižom

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP Mrkva i puretina s rižom, potpuni obrok od 8. mjeseca

  • bez dodatka soli
  • bez dodatka zgušnjivača – ako dođe do izdvajanja tekućine na površini, molimo Vas da prije upotrebe promiješate
  • s malim komadićima – kad dijete uči žvakati
  • Alfa-linolenska kiselina (omega 3 masna kiselina) - važna za razvoj mozga i živčanih stanica
  • bez glutena
  • bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 220g
Preporučeno vrijeme hranjenja U podne
Glavni sastojci Mrkva, Riža, Puretina
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: HR6530-01

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Mrkva i puretina s rižom

HiPP BIO puretina dolazi isključivo iz Njemačke i Austrije. Purice tamo provedu najmanje jednu trećinu svog života vani na otvorenom. Područja na kojima se mogu slobodno kretati vrlo su raznolika: sadrže lokalne biljke i drvene konstrukcije koje znatiželjne životinje mogu istraživati. Kad vrijeme nije povoljno da purice lutaju po poljima, natkrivena vanjska područja pružaju dobru alternativu. Vrlo prostrane drvene štale također su izgrađene kako bi naše životinje bile sretne. Tamo stalno imaju pristup svježoj vodi i hrani. Naravno, čak i hrana za naše životinje dolazi iz tvornica stočne hrane koje kontrolira HiPP.

Meso je dobar izvor željeza, te ga tijelo malog djeteta može dobro iskoristiti. Željezo je važno za proizvodnju krvi i transport kisika od svih organa u tijelu, uključujući i mozak u optimalnoj količini. Još u utrobi, beba je stvorila zalihu željeza, ali otprilike do šestog mjeseca, zaliha se potroši. Tijelo ne može samo proizvesti željezo, pa ga treba nadomjestiti hranom.

Za više informacija, kliknite ovdje.

Iz higijenskih razloga, preporučamo hranjenje odmah nakon zagrijavanja staklenke. Nemojte ju čuvati i ponovo podgrijavati. Mikroorganizmi se mogu vrlo brzo razmnožiti u podgrijanoj staklenki kvareći sadržaj. Želimo izbjeći hranjenje takvim proizvodom. Iz tog razloga preporučamo da izvadite željenu količinu kašice u zdjelicu i zagrijte, a ostatak kašice u staklenki zatvorite i čuvajte u hladnjaku do sljedećeg dana ili onoliko dugo koliko je navedeno na deklaraciji.

Većina ljudi odmah povezuje rižu s Azijom. Naša HiPP BIO riža, međutim, nije uzgajana samo u Aziji, već prvenstveno u europskim zemljama kao što su Italija, Španjolska i Mađarska. Klima je za uzgoj odlučujući čimbenik. BIO riža preferira subtropske ili tropske uvjete- topla ljeta s jakim suncem i vlažnim okruženjem. Zbog toga je riža često posađena uz rijeke ili u neposrednoj blizini izvora vode koji osiguravaju neophodne poplave. U Europi žetva počinje krajem rujna. Osim toga, mi uvozimo manju količinu BIO riže iz Meksika, Argentine i Pakistana.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije