Skip to main content

HiPP Povrće s teletinom i rižom

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP Povrće s teletinom i rižom, potpuni obrok od 8. mjeseca

  • bez dodatka soli
  • bez dodatka zgušnjivača - ako dođe do izdvajanja tekućine na površini, molimo Vas da prije upotrebe promiješate
  • s malim komadićima - kad dijete uči žvakati
  • Alfa-linolenska kiselina (omega 3 masna kiselina) - važna za razvoj mozga i živčanih stanica
  • bez glutena
  • bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 220 g
Preporučeno vrijeme hranjenja U podne
Glavni sastojci Mrkva, Riža
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: HR6413

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Povrće s teletinom i rižom

Meso je dobar izvor željeza, te ga tijelo malog djeteta može dobro iskoristiti. Željezo je važno za proizvodnju krvi i transport kisika od svih organa u tijelu, uključujući i mozak u optimalnoj količini. Još u utrobi, beba je stvorila zalihu željeza, ali otprilike do šestog mjeseca, zaliha se potroši. Tijelo ne može samo proizvesti željezo, pa ga treba nadomjestiti hranom.

Za više informacija, kliknite ovdje.

Neka djeca u početku imaju poteškoća s prilagodbom na fino pasiranu hranu koja sadrži male komadiće. Ipak, za zdrav razvoj, prehranu i zube djeteta važno je da nauči žvakati u dobi od 8 do 9 mjeseci. Donosimo vam sljedeće savjete: započnite tako da pomiješate pola staklenke HiPP obroka od 8. mjeseca s pola staklenke HiPP fino pasiranog povrća. Postupno ćete smanjivati količinu fino pasiranog povrća dok ga potpuno ne izostavite. Druga opcija je da male komadiće najprije malo usitnite vilicom.

Više informacija o prelasku na hranu s malim komadićima

HiPP BIO mrkve trebaju umjerenu klimu kako bi dobro rasle. Posebno napreduju na zdravom tlu bez kamenja, koje nije previše pjeskovito. U Srednjoj Europi - osobito u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj, Mađarskoj, Češkoj i Poljskoj - pronašli smo idealne uvjete za uzgoj naših mrkvi.

Većina ljudi odmah povezuje rižu s Azijom. Naša HiPP BIO riža, međutim, nije uzgajana samo u Aziji, već prvenstveno u europskim zemljama kao što su Italija, Španjolska i Mađarska. Klima je za uzgoj odlučujući čimbenik. BIO riža preferira subtropske ili tropske uvjete- topla ljeta s jakim suncem i vlažnim okruženjem. Zbog toga je riža često posađena uz rijeke ili u neposrednoj blizini izvora vode koji osiguravaju neophodne poplave. U Europi žetva počinje krajem rujna. Osim toga, mi uvozimo manju količinu BIO riže iz Meksika, Argentine i Pakistana.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije