Skip to main content

HiPP Povrće sa šunkom i tjesteninom

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP Povrće sa šunkom i tjesteninom, potpuni obrok od 8. mjeseca

  • bez dodatka soli
  • bez dodatka zgušnjivača – ako dođe do izdvajanja tekućine na površini, molimo Vas da prije upotrebe promiješate
  • s malim komadićima – kad dijete uči žvakati
  • Alfa-linolenska kiselina (omega 3 masna kiselina) - važna za razvoj mozga i živčanih stanica
  • sadrži gluten
  • bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 220g
Preporučeno vrijeme hranjenja U podne
Glavni sastojci Mrkva, Luk, Rajčica, Kukuruz, Svinjetina
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: HR6540-01

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Povrće sa šunkom i tjesteninom

BIO svinjetina koja se koristi za HiPP proizvode dolazi isključivo od svinja uzgojenih na sjeveroistoku Njemačke. Na nekoliko odabranih farmi svinje se uzgajaju u uvjetima koji odgovaraju toj vrsti. Cijeli život provode na istom imanju. Što je vrlo dobro za njihovo zdravlje i dobrobit.

Neka djeca u početku imaju poteškoća s prilagodbom na fino pasiranu hranu koja sadrži male komadiće. Ipak, za zdrav razvoj, prehranu i zube djeteta važno je da nauči žvakati u dobi od 8 do 9 mjeseci. Donosimo vam sljedeće savjete: započnite tako da pomiješate pola staklenke HiPP obroka od 8. mjeseca s pola staklenke HiPP fino pasiranog povrća. Postupno ćete smanjivati količinu fino pasiranog povrća dok ga potpuno ne izostavite. Druga opcija je da male komadiće najprije malo usitnite vilicom.

Više informacija o prelasku na hranu s malim komadićima

Preporučujemo da izvadite iz staklenke samo onaj dio koji će vaša beba vjerojatno pojesti. Za zagrijavanje stavite zdjelicu s kašicom u vruću vodu ili zagrijte u mikrovalnoj pećnici. Kad staklenku zagrijavate u vodi, prvo vodu zakuhajte, maknite s vatre i ostavite da se voda ohladi. Pripazite da voda nije toplija od 70°C, jer bi se na toj temperaturi naljepnica mogla odlijepiti, pa staklenka postaje skliska i teže ju je držati. Otprilike polovicu staklenke treba uroniti u vodu i miješati dok se ne zagrije. Za pripremu u mikrovalnoj pećnici skinite poklopac i prekrijte otvor kuhinjskim papirom ili poklopcem za mikrovalnu. Sada zagrijte staklenku na 360W cca. 60 sekundi (ovisno o uređaju). Kad se zagrije, dobro promiješajte plastičnom žlicom i prije posluživanja provjerite temperaturu. Nemojte podgrijavati i hraniti svoje dijete s hranom koja vam je ostala od prethodnog hranjenja.

Više informacija o dječjoj hrani u staklenki

HiPP BIO kukuruz uzgaja se u Njemačkoj, Austriji, Italiji i Rumunjskoj. Kukuruz isto kao i proso, voli toplinu, ali također treba i dobru opskrbu vodom tijekom cvjetanja. HiPP BIO farmeri preferiraju područja izložena vjetru kako bi se osiguralo brže sušenja usjeva. HiPP kukuruz se transportira i obrađuje samo po potrebi. Do tada se BIO kukuruz čuva lokalno. Međutim, HiPP BIO slatki kukuruz za HiPP proizvodi se i prerađuje odmah nakon berbe.

HiPP BIO mrkve trebaju umjerenu klimu kako bi dobro rasle. Posebno napreduju na zdravom tlu bez kamenja, koje nije previše pjeskovito. U Srednjoj Europi - osobito u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj, Mađarskoj, Češkoj i Poljskoj - pronašli smo idealne uvjete za uzgoj naših mrkvi.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije