od 6. mjeseca

HiPP Mediteransko povrće

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

Saznajte više

Pojedinosti

HiPP Mediteransko povrće, idealno za početak dohrane od 6. mjeseca

  • u HiPP BIO kvaliteti
  • bez dodatka soli - kako se i preporučuje za početak dohrane
  • samo odabrano, blago povrće se pasira dok ne postane fino kremasto i okusa koji odgovara djetetu
  • alfa-linolenska kiselina (omega 3 masna kiselina) - važna za razvoj mozga i živčanih stanica
  • bez glutena
  • bez aroma, bez konzervansa **, bez boja **

**prema zakonu

HiPP povrće od 6. mjeseca ne pasira se u fini pire, nego malo grublje kako bi se olakšao prijelaz na proizvode od 8. mjeseca s prvim finim komadićima.

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 190 g
Preporučeno vrijeme hranjenja U podne
Glavni sastojci Mrkva, Rajčica, Tikvice
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 4175-01

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Ocjene

Najbolji ste

Odlicna

TeaiAriela, 2020-07-26

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Mediteransko povrće

Pitanja i odgovori

HiPP proizvodi su klimatski-neutralni od 2011. godine.

Primjerice, korištenjem obnovljivih izvora energije značajno smanjujemo emisije koje nastaju u procesu proizvodnje. U potpunosti nadoknađujemo neizbježne emisije. HiPP sada ide korak dalje i stavlja na tržište prve klimatski pozitivne proizvode. Pritom uključujemo cijeli lanac vrijednosti: od polja do maloprodajnog skladišta, smanjujemo emisije CO2 što je više moguće.

Klimatski pozitivnim proizvodima, HiPP nadoknađuje i više nego što je neizbježne emisije oslobođeno: proizvodimo humus, promičemo projekte komposta i podržavamo ekološku poljoprivredu diljem svijeta. Na taj način dajemo važan doprinos zaštiti klime – u duhu „Gdje BIO završava, HiPP ide dalje“!.

Počinjemo sa staklenkama, a do 2025. cijela tvrtka će biti klimatski-pozitivna.

Preporučujemo da izvadite iz staklenke samo onaj dio koji će vaša beba vjerojatno pojesti. Za zagrijavanje stavite zdjelicu s kašicom u vruću vodu ili zagrijte u mikrovalnoj pećnici. Kad staklenku zagrijavate u vodi, prvo vodu zakuhajte, maknite s vatre i ostavite da se voda ohladi. Pripazite da voda nije toplija od 70°C, jer bi se na toj temperaturi naljepnica mogla odlijepiti, pa staklenka postaje skliska i teže ju je držati. Otprilike polovicu staklenke treba uroniti u vodu i miješati dok se ne zagrije. Za pripremu u mikrovalnoj pećnici skinite poklopac i prekrijte otvor kuhinjskim papirom ili poklopcem za mikrovalnu. Sada zagrijte staklenku na 360W cca. 60 sekundi (ovisno o uređaju). Kad se zagrije, dobro promiješajte plastičnom žlicom i prije posluživanja provjerite temperaturu. Nemojte podgrijavati i hraniti svoje dijete s hranom koja vam je ostala od prethodnog hranjenja.

Više informacija o dječjoj hrani u staklenki

Koristite plastične žličice jer su mekše i ne mogu oštetiti staklenku. Žličica također treba biti uska i ravna tako da stane u usta vašeg mališana. Prvo hranjenje žličicom neka bude na dan kada je vaša beba mirna i opuštena. Također nemojte čekati da bude previše gladna jer joj možda više neće biti do eksperimentiranja. Hranjenje žličicom je nešto novo za bebu i treba se vježbati. Dakle, u početku će vam najvjerojatnije trebati malo strpljenja. Za prve pokušaje preporučujemo fino pasirano, blago povrće.

Više informacija možete pronaći ovdje.

HiPP BIO mrkve trebaju umjerenu klimu kako bi dobro rasle. Posebno napreduju na zdravom tlu bez kamenja, koje nije previše pjeskovito. U Srednjoj Europi - osobito u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj, Mađarskoj, Češkoj i Poljskoj - pronašli smo idealne uvjete za uzgoj naših mrkvi.

HiPP BIO tikvice su tipično ljetno povrće, jer vole toplinu. Također, vole srednje teška do lagana tla, u gotovo svim krajevima Europe. HiPP BIO tikvice rastu u Poljskoj, Mađarskoj i Turskoj. Beru se tijekom nekoliko tjedana svaki dan jer rastu vrlo brzo. Tikvice su postigle svoju savršenu veličinu kada im je promjer između 5 i 8 centimetara.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije