Skip to main content

HiPP Miješano povrće sa slatkim krumpirom

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP Miješano povrće sa slatkim krumpirom, idealna za početak dohrane od 6. mjeseca

  • u HiPP BIO kvaliteti
  • bez dodatka soli - kako se i preporučuje za početak dohrane
  • samo odabrano, blago povrće se pasira dok ne postane fino kremasto i okusa koji odgovara djetetu
  • alfa-linolenska kiselina (omega 3 masna kiselina) - važna za razvoj mozga i živčanih stanica
  • bez glutena
  • bez aroma, bez konzervansa **, bez boja **

**prema zakonu

HiPP povrće od 6. mjeseca ne pasira se u fini pire, nego malo grublje kako bi se olakšao prijelaz na proizvode od 8. mjeseca s prvim finim komadićima.

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 190 g
Preporučeno vrijeme hranjenja U podne, U posljepodnevnim satima, Između obroka
Glavni sastojci Mrkva, Grašak
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 4185-01

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Miješano povrće sa slatkim krumpirom

Iz higijenskih razloga, preporučamo hranjenje odmah nakon zagrijavanja staklenke. Nemojte ju čuvati i ponovo podgrijavati. Mikroorganizmi se mogu vrlo brzo razmnožiti u podgrijanoj staklenki kvareći sadržaj. Želimo izbjeći hranjenje takvim proizvodom. Iz tog razloga preporučamo da izvadite željenu količinu kašice u zdjelicu i zagrijte, a ostatak kašice u staklenki zatvorite i čuvajte u hladnjaku do sljedećeg dana ili onoliko dugo koliko je navedeno na deklaraciji.

Dobra stara solarna energija ovdje se pokazala vrijednom. Svježe oprani komad jednostavno stavite na sunce da se osuši. Nakon nekoliko sati, sunce će uglavnom izbijeliti mrlju.

Alternativno, nakapajte nekoliko kapi HiPP Babysanft ulja na odjeću i zatim je stavite u perilicu kao i obično. Mrlje bi trebale biti uklonjene barem nakon drugog pranja dječjim uljem. Mrlje na sjedećim garniturama najbolje je ukloniti s malo gazirane vode. Ulijte malo gazirane vode na mrlju, pustite da se upije i zatim upijajućom krpom lagano prebrišite, ponovite ako je potrebno. Nikada nemojte pokušavati ukloniti mrlju trljanjem, to će samo utrljati prljavštinu dublje u vlakno.

HiPP BIO mrkve trebaju umjerenu klimu kako bi dobro rasle. Posebno napreduju na zdravom tlu bez kamenja, koje nije previše pjeskovito. U Srednjoj Europi - osobito u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj, Mađarskoj, Češkoj i Poljskoj - pronašli smo idealne uvjete za uzgoj naših mrkvi.

HiPP BIO grašak voli pjeskovito tlo koje dobro zadržava vodu i umjerenu klimu s temperaturama oko 15 do 20 stupnjeva Celzija. Zbog toga, HiPP poljoprivrednici uzgajaju grašak u Njemačkoj, Nizozemskoj, Austriji i Mađarskoj. Idealno vrijeme branja određuje se čvrstoćom BIO graška, koja se mjeri kontinuirano. Kada se postigne optimalna čvrstoća, berba se odvija unutar nekoliko sati. Svježe ubrani BIO grašak ima ograničeni rok trajanja, te se odmah nakon berbe vozi do mjesta obrade, što mora biti u krugu od 30km. Na ovaj način HiPP jamči visoku kvalitetu i svježinu.

HiPP proizvodi su klimatski-neutralni od 2011. godine.

Primjerice, korištenjem obnovljivih izvora energije značajno smanjujemo emisije koje nastaju u procesu proizvodnje. U potpunosti nadoknađujemo neizbježne emisije. HiPP sada ide korak dalje i stavlja na tržište prve klimatski pozitivne proizvode. Pritom uključujemo cijeli lanac vrijednosti: od polja do maloprodajnog skladišta, smanjujemo emisije CO2 što je više moguće.

Klimatski pozitivnim proizvodima, HiPP nadoknađuje i više nego što je neizbježne emisije oslobođeno: proizvodimo humus, promičemo projekte komposta i podržavamo ekološku poljoprivredu diljem svijeta. Na taj način dajemo važan doprinos zaštiti klime – u duhu „Gdje BIO završava, HiPP ide dalje“!.

Počinjemo sa staklenkama, a do 2025. cijela tvrtka će biti klimatski-pozitivna.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije