Skip to main content

BIO Muesli za djecu s bananom i šumskim voćem

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP BIO muesli za djecu s bananom i šumskim voćem - doručak, međuobrok ili večera za djecu od 12 mjeseci do vrtićke dobi.

  • s vrijednim cjelovitim BIO žitaricama i BIO voćem
  • posebno fini komadići prilagođeni djeci, za lakše žvakanje
  • idealno za prve pokušaje samostalnog hranjenja
  • bez dodanog šećera - sadrži prirodno prisutne šećere
  • bez grožđica
  • sadrži vitamin B1 - važan za živčani sustav (obavezan prema zakonu o prerađenoj hrani na bazi žitarica)

HiPP BIO Muesli možete pripremiti s HiPP COMBIOTIK® Kinder mlijekom.

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 200 g
Preporučeno vrijeme hranjenja Ujutro, Između obroka
Glavni sastojci Banana, Malina, Jagoda, Žitarica
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 3532-03

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

BIO Muesli za djecu s bananom i šumskim voćem

Tvrdnjom "bez dodanog šećera" na našim proizvodima označavamo da nisu dodani sastojci kao što su konzumni šećer, fruktoza ili sirup. Šećer sadržan u proizvodima dolazi 100% iz prirodnih sirovina koje se u njemu prerađuju, na primjer, prirodno prisutan šećer u voću.

Više od 20 godina HiPP BIO banane gotovo su isključivo uzgajane u prirodnim uvjetima u brdovitim džunglama u Kostarici. Ovdje posebno dobro rastu jer im odgovara hladovina šumskih giganta, drveća koje raste i do 50m visine. U usporedbi s konvencionalnim plantažama, stabla banana rastu izolirano, udaljena jedna od drugih, te u mješovitim plantažama. Na taj način, biljke zaražene bolestima od raznih štetočina mogu se ukloniti, a daljnje širenje bolesti se može spriječiti. Uzgojem u skladu s prirodom, štitimo prirodna staništa životinja i biljaka, te čuvamo jedinstvenu bioraznolikost džungle. HiPP BIO banane dobivamo i iz Ekvadora.

HiPP BIO jagode trebaju sunčanu lokaciju i napreduju najbolje u humusnim tlima. Ne vole vlažnost, zbog čega ih HiPP BIO uzgajivači sade na sijeno kad god je to moguće. Zemlje poput Njemačke, Italije, Poljske, Španjolske, Turske, Francuske i Srbije pružaju idealne uvjete za uzgoj visokokvalitetnih BIO jagoda.

Idealna kombinacija za doručak su mlijeko i žitarice. Proizvodi od žitarica kao što su kruh ili muesli zbog škroba su važan izvor energije, a kalcij u mlijeku i mliječnim proizvodima važan je za kosti i zube. Voće i povrće ujutro daju mnogo vitamina i mogu ojačati imunološki sustav.

Pšenica je vrlo rasprostranjena, jer uspijeva i u suhim područjima juga i jugoistoka, kao i u vlažnijim i hladnijim područjima sjeveroistoka. Međutim, ako je previše vruće ili previše hladno, to će smanjiti prinos i kvalitetu pšenice. HiPP BIO pšenica se uzgaja u Njemačkoj, Italiji, Austriji, Slovačkoj, Mađarskoj, Litvi i Rumunjskoj. Nakon žetve između lipnja i kolovoza, pšenica se čisti, suši i skladišti u zemlji podrijetla.

HiPP BIO zob preferira vlažne i hladne vremenske uvjete na mjestima koja imaju dobru opskrbu s vodom. Osim toga nije zahtjevna žitarica. HiPP zob uzgaja se u Njemačkoj, Poljskoj, Litvi, Češkoj i Švedskoj. Usjev se bere između srpnja i kolovoza. Nakon toga se čisti i čuva na suhom mjestu.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac