od 5. mjeseca

HiPP Marelice

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

Saznajte više

Pojedinosti

HiPP Marelice, idealna kao desert ili dodatak žitnoj kašici.

  • u HiPP BIO kvaliteti           
  • sadrži dodani šećer
  • sastojci prirodno ne sadrže gluten  
  • bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 190g
Preporučeno vrijeme hranjenja U prijepodnevnim satima, U posljepodnevnim satima, Između obroka
Glavni sastojci Marelica
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: HR4323

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Ocjene

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Marelice

Pitanja i odgovori

Početak dohrane trebao bi biti što jednostavniji. Idealno je HiPP BIO povrće kao što je HiPP mrkva, HiPP brokula ili HiPP bundeva.

Prvog dana ponudite bebi oko 3-4 žličice čistog pirea od povrća prije podnevnog mliječnog obroka. Dnevno možete povećavati količinu, ovisno o tome kako dijete prihvaća žlicu, prihvaća novi okus i podnosi povrće. Svako dijete tako individualno određuje brzinu ove faze prilagodbe.

Nakon krutog obroka, Vašu bebu i dalje hranite uobičajenim mliječnim obrocima.

Plan dohrane: Nakon 4. do 6. mjeseca

Zatvorom (konstipacijom) se smatra stanje ukoliko dijete ima tvrdu, bolnu stolicu rjeđe od jednom tjedno. Sve dok bebu to ne muči i ne plače, sve je u redu. Možete joj ponuditi malo vode, čaja ili nekoliko žličica voćne kašice kao desert nakon ručka. To će omekšati stolicu. Vježbanje ili nježna masaža također mogu pomoći probavi. Dajte svojoj bebi dovoljno vremena i prilika za kretanje, to opušta mišiće i potiče probavu. Ako se tvrda i bolna stolica ne može regulirati prehranom i masažom, preporučujemo da se obratite pedijatru.

Više informacija o probavi djeteta

Višekratna upotreba staklene ambalaže sa ekološkog stajališta ima smisla jedino ako se ponovno koristi barem 5 puta. Što znači da bi trebale biti vraćene u proizvodnju barem 5 puta i punjene dječjom hranom. Međutim, radi kompliciranih proizvodnih puteva (transporta, skladištenja, čišćenja…), staklenki dječje hrane, to je nemoguće provesti. Kako se očekuje optimizacija procesa, ekološka prednost višenamjenske ambalaže se smanjuje. Pokazalo se da je recikliranje jednokratne staklene ambalaže bolje ekološko rješenje. Iz tog razloga više od polovina HiPP staklenki proizvedeno je od recikliranog stakla. Unatoč tome, ubrzali smo ekološku optimizaciju postojećeg sustava za jednokratne staklenke. Kroz godine, masa stakla je smanjena i do 20%. Na taj način smanjujemo naš utjecaj na okoliš.

Više informacija o održivoj ambalaži u HiPP-u

 

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije