Skip to main content

Kinder Bio pasta-Spaghetti u umaku od rajčice s mesom - Bolognese

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

Kinder Bio pasta-Spaghetti u umaku od rajčice s mesom - Bolognese, osigurava vašem malom gurmanu Zdrav i uravnotežen obrok na žlicu.

  • s povrćem
  • nježno pripremljeno na pari
  • začini prilagođeni potrebama male djece
  • u HiPP BIO kvaliteti
  • sadrži gluten
  • u samo nekoliko minuta spremno za posluživanje u praktičnoj zdjelici u obliku srca

Ukusni obrok svojim hranjivim vrijednostima i sastavom prilagođen je prehrambenim potrebama male djece.

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 250g
Preporučeno vrijeme hranjenja U podne, Navečer
Glavni sastojci Mrkva, Rajčica, Tjestenina, Govedina
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 8635-01

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

Kinder Bio pasta-Spaghetti u umaku od rajčice s mesom - Bolognese

Mala djeca imaju posebne nutritivne potrebe. Potreban im je veći unos nutrijenata te ne mogu probaviti ono što jedu odrasli ili starija djeca. Proizvodi za malu djecu posebno su prilagođeni njihovim potrebama. Nadalje, mala djeca su u fazi rasta i zbog toga su osjetljivija na štetne tvari. Prema Pravilniku dječja hrana ne smije sadržavati nikakve štetna tvari.

HiPP BIO govedina dolazi isključivo od životinja koje se uzgajaju u Njemačkoj, Austriji, Irskoj i Poljskoj. Tamo sve životinje dobivaju dovoljno vremena za ispašu. Naši pašnjaci su zeleni dugi niz godina, neki su smješteni na manje plodnom tlu, a drugi su u planinskim područjima. Njihova se biološka raznolikost potiče kroz razumno korištenje tih područja za ispašu. Ovo prirodno razvijeno stanište omogućuje našoj stoci da zadrži prirodne aktivnosti i ponašanje: stoka živi zajedno u stadima i odlučuje sama kada i koliko dugo će pasti ili se odmarati. Na raspolaganju su joj dovoljne količine višegodišnjih trava i biljaka za hranu. Boravak na svježem zraku bitan je za zdravlje životinja. Samo zimi i kad god je to potrebno, hranimo ih dodatno sijenom i silažom.

Tanjurić možete zagrijati u vodenoj kupelji ili u mikrovalnoj pećnici. Kad ga zagrijavate u vodi, prvo vodu zakuhajte, maknite s vatre i ostavite da se voda malo ohladi. Tada uklonite kartonski omot i stavite tanjurić u vruću vodu na 4-5 minuta, a zatim uklonite foliju. Za pripremu u mikrovalnoj pećnici, najprije nekoliko puta probušite foliju. Grijte posudicu na 360 W tijekom 60 sekundi (posudice od 190 g) ili 70 sekundi (posudice od 220 g). Tanjurić od 250g grijte 1 minutu na 450W. Kad se zagrije, skinite foliju i dobro promiješajte plastičnom žlicom. Provjerite temperaturu prije posluživanja. Nemojte podgrijavati i hraniti svoje dijete hranom koja vam je ostala od prethodnog obroka.

Više o pripremi staklenki, čašica i posudica

HiPP BIO rajčice osobito dobro napreduju u tipičnoj mediteranskoj klimi s vrućim i suhim ljetima, te blagim i kišnim zimama. Ovdje će razviti svoj intenzivan okus. Zato naše rajčice uzgajamo u tipičnim zemljama za uzgoj rajčice poput Italije, Španjolske i Turske. Zbog suhe klime u tim zemljama rajčica se uzgaja na otvorenim poljima. To je dodatni izazov za ekološki uzgoj, budući da su rajčice prilično osjetljive na bolesti i štetočine.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac