Skip to main content

HiPP Hrskave zvjezdice - Voće

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP Hrskave zvjezdice s jabukom, narančom i ribizlom, ukusan međuobrok prilagođen djeci u obliku zvjezdica.

  • grickalica od 89% žitarica u HiPP BIO kvaliteti
  • s prirodnim BIO bojama soka jabuke, naranče i ribiza
  • slatkoća samo iz voća 
  • bez dodanih aroma
  • idealni za male djetetove ručice 
  • sadrži gluten

Idealan međuobrok bilo da ste kod kuće ili vani.

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 30g
Preporučeno vrijeme hranjenja Između obroka
Glavni sastojci Jabuka, Žitarica
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: DA82015

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Hrskave zvjezdice - Voće

HiPP BIO jabuke trebaju dovoljno oborina za rast i sazrijevanje. Međutim predugačke faze vlažnosti nisu dobre za njih jer potiču rast gljivica. Ljeti jabuke trebaju toplinu kako bi se razvila pravilna ravnoteža između sadržaja šećera i kiselosti. Kad je u pitanju njihova podnošljivost niskih temperatura, jabuke su vrlo osjetljive. Ovisno o razdoblju mraza potiče se njihovo pravovremeno i redovito cvjetanje. Mraz tijekom cvatnje je nešto što jabuke ne mogu podnijeti. Kako bismo ispunili naše visoke standarde kvalitete tijekom cijele godine, uvozimo naše jabuke iz BIO voćnjaka Austrije, Gruzije, Njemačke, Mađarske, Italije, Poljske, Srbije, Turske i Ukrajine – i u izuzetnim okolnostima, također i s južne polutke. Gdje god je to moguće, preferiramo jabuke iz mješovitih voćnjaka budući da su oni od velike ekološke važnosti za očuvanje starih sorti, a istodobno pružaju i važna staništa za insekte i ptice.

U dobi od 1 do 3 godine, možete djetetu ponuditi slatkiše u umjerenim količinama (1-2 porcije dnevno) – npr. neki slatki namaz na kruhu ili tostu. Jedna porcija slatkiša je cca. veličine dječje ruke. Za djecu je važno da imaju normalan pristup slatkišima. No, roditelji ne bi smjeli dopustiti svojim mališanima da pretjeruju sa slatkim, jer previše slatkiša šteti zubima.

Hrana - Što i koliko?

Pšenica je vrlo rasprostranjena, jer uspijeva i u suhim područjima juga i jugoistoka, kao i u vlažnijim i hladnijim područjima sjeveroistoka. Međutim, ako je previše vruće ili previše hladno, to će smanjiti prinos i kvalitetu pšenice. HiPP BIO pšenica se uzgaja u Njemačkoj, Italiji, Austriji, Slovačkoj, Mađarskoj, Litvi i Rumunjskoj. Nakon žetve između lipnja i kolovoza, pšenica se čisti, suši i skladišti u zemlji podrijetla.

Proso voli toplinu i dobro uspijeva u sušno vrijeme. Nakon uspješnog klijanja proso je prilično izdržljiv. Najčešće se sije između kraja travnja i početka svibnja. Tlo mora biti toplo i mokro da bi proso napredovao. Takvi uvjeti se mogu pronaći u istočnoj i jugoistočnoj Europi, zbog čega se HiPP BIO proso uzgaja u Poljskoj, Austriji i Ukrajini. Ovisno o tome gdje raste, proso se žanje od sredine kolovoza. Kao i pšenica, proso se suši neposredno nakon žetve, čisti i skladišti kod proizvođača. Nakon toga se isporučuje i melje.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac