Skip to main content

HiPP BIO Čaj od komorača

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP BIO Čaj od komorača, blagi čaj za cijelu obitelj.

  • 20 vrećica od 1,5g
  • bez dodanog šećera
  • bez glutena
  • sadrži 100% BIO komorač
  • prija topao i hladan u bilo koje godišnje doba
  • bez dodanih aroma
  • strogo kontroliran na štetne sastojke
  • u praktičnim vrećicama bez metalne spajalice

Prijatelji zubića - ovaj proizvod je testiran u nezavisnom kontrolnom laboratoriju organizacije Aktion zahnfreundlich e.V.

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 20 vrećica od 1,5g (30g)
Preporučeno vrijeme hranjenja U prijepodnevnim satima, U podne, U posljepodnevnim satima, Navečer, Između obroka
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 3600-02

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP BIO Čaj od komorača

Tijekom prvih nekoliko mjeseci dojenje Vašem mališanu osigurava sve što mu je potrebno. Majčino mlijeko ili mliječna hrana za dojenčad dovoljni su i Vašem djetetu ne treba dodatna tekućina. Dojenčad samo u iznimnim slučajevima treba piti dodatnu tekućinu poput vode ili čaja, npr. ako se jako znoje u vrućim ljetnim danima ili kada imaju povišenu tjelesnu temperaturu. Kada prvi put uvedete čvrstu hranu, Vaše dijete još uvijek pije majčino mlijeko ili mliječnu hranu na bočicu i ne treba mu dodatna tekućina. S vremenom će piti manje majčinog mlijeka/mliječne hrane. Nakon što dva mliječna obroka zamijenite čvrstim obrocima, Vašem djetetu će biti potrebna dodatna tekućina poput vode ili čaja.

Preporuka za djecu od 7-12 mjeseci je najmanje 400 ml tekućine dnevno. Ova vrijednost uključuje i majčino mlijeko ili mliječnu hranu. U principu, ne samo voda ili čaj i mlijeko, već i sva hrana koju dijete pojede može doprinijeti opskrbi tekućinom u različitim omjerima.

Zatvorom (konstipacijom) se smatra stanje ukoliko dijete ima tvrdu, bolnu stolicu rjeđe od jednom tjedno. Sve dok bebu to ne muči i ne plače, sve je u redu. Možete joj ponuditi malo vode, čaja ili nekoliko žličica voćne kašice kao desert nakon ručka. To će omekšati stolicu. Vježbanje ili nježna masaža također mogu pomoći probavi. Dajte svojoj bebi dovoljno vremena i prilika za kretanje, to opušta mišiće i potiče probavu. Ako se tvrda i bolna stolica ne može regulirati prehranom i masažom, preporučujemo da se obratite pedijatru.

Više informacija o probavi djeteta

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije