Skip to main content

HiPP BIO Lip balzam za njegu usana, njeguje i štiti nježne usne od isušivanja.

  • nježna njega za osjetljivu kožu s vrijednim sastojcima iz BIO badema – sada nježniji nego ikad
  • s visokovrijednim uljem iz BIO uzgoja i prirodnim pčelinjim voskom
  • posebno razvijen za djecu od 1. godine i zbog toga ne sadrži parfeme i boje
  • posebno održivo razvijen – 0% mikroplastike, parabena i mineralnih ulja
  • klima pozitivno**
  • lako se nanosi, ne lijepi se i ostavlja ugodno mekan osjećaj 
  • prikladno od 1. godine

**kroz klimatske projekte nadoknađujemo više CO2 nego što ga uzrokujemo

Brinemo za osjetljivu kožu.

Napomena: HiPP Lip balzam u svom sastavu sadrži pčelinji vosak i zbog toga se preporučuje od 1. godine.

HiPP Lip balzam treba se čuvati na temperaturi između +5 i +35°C, jer može biti osjetljiv na ekstremnu vrućinu ili hladnoću. Na primjer, ako ste ga zaboravili u automobilu tijekom vrućih ljetnih dana ili hladnih zimskih noći, njegova konzistencija mogla bi trajno omekšati.

HiPP Lip balzam dostupan je s tri različita životinjska motiva. Odabir se vrši nasumično ovisno o zalihi. 

Sadrži 4,8 g
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: DA90210

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Babysanft BIO Lip balzam (4,8 g)

Koža beba mnogo je tanja od kože odraslih, a istovremeno je rožnati sloj puno manje otporan. To znači da barijerna funkcija ovog sloja kože još nije u potpunosti razvijena, što kožu čini osjetljivijom na utjecaje iz okoline. Prirodni zaštitni kiseli sloj kože kod novorođenčadi razvija se tek nakon nekoliko tjedana i regenerira se mnogo sporije tijekom djetinjstva nego u odrasloj dobi. Ima važnu zadaću štititi kožu od bakterija i patogena. Iako je rožnati sloj dojenčadi znatno hidratiziraniji u usporedbi s kožom odraslih, proizvodnja sebuma je kod djece još uvijek ograničena. Kao rezultat toga, koža beba i male djece prekrivena je samo tankim hidrolipidnim slojem stoga se lako može osušiti.

Najčešća pitanja iz prakse dermatologa

Nakon poroda, dječja koža se brzo mora priviknuti na novo okruženje. Nakon višemjesečnog okruženja amnionskom tekućinom mora se prilagoditi kontaktu sa zrakom i drugim vanjskim utjecajima.

Neko vrijeme nije se preporučalo korištenje kupki i proizvoda za njegu djece. Danas, međutim, znamo da pranje samo sa vodom isušuje kožu. Budući da je dječja koža vrlo osjetljiva ne preporuča se korištenje proizvoda namijenjenih odraslima. Zato je HiPP razvio posebnu liniju za njegu osjetljive dječje kože koja ne sadrži štetne tvari te zadovoljava sve potrebe nježne dječje kože.

Više o posebnostima dječje kože i proizvodima za njegu osjetljive dječje kože

HiPP Babysanft proizvodi proizvedeni su od najnježnijih sirovina i sadrže prirodno BIO bademovo ulje. Bademovo ulje posebno dobro podnosi osjetljiva i suha koža stoga se dokazalo i u njezi dječje kože. Pogotovo zimi kada je zrak vani hladan, a u zatvorenom, suh od grijanja, bebina koža treba posebnu njegu. Bebina koža također treba njegu nakon kupanja. HiPP losion s mlijekom posebno njeguje i štiti kožu od isušivanja. Savjet: nanesite malo HiPP dječjeg ulja na vlažnu kožu nakon tuširanja. Brzo se upija i zadržava vlagu u koži.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac