Skip to main content

HiPP Babysanft Vlažne maramice Soft & Pure (1x48 kom)

HiPP Babysanft vlažne maramice Soft & Pure, nježnije nego ikad od 1. dana života.

  • inovativnom spužvastom teksturom za posebno nježno i bezbrižno čišćenje
  • 99,9% vodepH neutralno za kožu i 0% parfema
  • 100% biljna vlakna
  • pakiranje koje se može reciklirati s praktičnim poklopcem koji štiti maramice od isušivanja
  • maramice i losion bez mikroplastike
  • prikladne i za njegu osjetljive kože i kože sklone neurodermitisu (DAAB & OEKO-TEX Standard 100 certificiran)
  • posebno održivo razvijeno - 0% mikroplastike , parabena i mineralnog ulja
  • dermatološki potvrđena podnošljivost na koži
  • bez sapuna
  • Bez parfema, eteričnih ulja, boja, silikona i životinjskih sirovina

Prikladno od prvog dana života.

Sadrži 1 x 48
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: DA90030

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Babysanft Vlažne maramice Soft & Pure (1x48 kom)

Mnoga djeca pate samo od blagog oblika atopijskog deramtitisa. Za takvo stanje, koje se često naziva samo „osjetljiva, suha koža“, uglavnom se koristi tzv. osnovna njega: redovna njega kože odgovarajućim proizvodima koji koži osiguravaju vrijedne sastojke i prije svega, vlažnost. Mnogim pacijentima s blagim atopijskim dermatitisom i kožom sklonom takvom stanju, nisu nužno potrebni proizvodi za njegu (ljekarnički proizvodi) posebno razvijeni za oboljele od atopijskog dermatitisa. Komercijalno dostupni proizvodi obično su također prikladni. Kompatibilnost treba biti dermatološki potvrđena i idealno bi bilo da ovi proizvodi za njegu ne sadrže sastojke koji često uzrokuju alergije. Najbolje je tražiti savjet dermatologa ili pedijatra.

Više o njezi osjetljive kože i kože sklone atopijskom dermatitisu

Atopijski dermatitis je najčešća kožna bolest u djetinjstvu, a učestalost se povećala pet puta tijekom posljednjih 50 godina. To je kronična ili ponavljajuća bolest kože koja nije zarazna. Atopijski dermatitis karakterizira vrlo suha koža, crvenilo i ljuskavi ekcemi te jak svrbež.

Više informacija o dječjoj koži

Hoćete li čistiti pelensko područje vodom ili vlažnim maramicama u pravilu ovisi o Vama i tipu kože Vašeg djeteta. Kod posebno osjetljive kože sklone crvenilu i alergijama, preporučamo koristiti vodu, meke krpice ili blazinice. Inače, možete koristiti i vlažne maramice bez mirisa s visokim sadržajem vode ili suhe maramice koje možete natopiti vodom ili baby uljem. Vlažne maramice su vrlo praktične kada niste kod kuće. Koji god način čišćenja pelenskog područja odabrali, ne zaboravite ga dobro posušiti.

Sve što vam je potrebno za promjenu pelena je stol za presvlačenje s prostirkom i prikladne pelene. A po potrebi, vlažne maramice, blazinice, krpice, topla voda, krema za pelensko područje, ulje. Vlažne maramice su uvijek praktičan pratilac kada ste u pokretu. Osim toga, vrećice za pelene idealne su za odlaganje iskorištenih pelena.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije