Skip to main content

Mliječna kašica-Jabuka, kruška i gris

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

Mliječna kašica-Jabuka, kruška i gris, cjeloviti večernji obrok.

  • bez dodanog šećera - sadrži prirodno prisutne šećere
  • s mliječnim pripravkom prilagođenim dobi djeteta
  • zasitna kašica za večernji obrok
  • sadrži gluten
  • s kalcijem**, vitaminima A**, D**, B1**
  • bez aroma, bez konzervansa **, bez boja **

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 190g
Preporučeno vrijeme hranjenja Ujutro, Navečer
Glavni sastojci Jabuka, Kruška, Pšenica, Žitarica
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: HR5511

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

Mliječna kašica-Jabuka, kruška i gris

Nakon što ste u vrijeme ručka mliječni obrok zamijenili krutim obrokom, preporučujemo da u vrijeme večernjeg obroka djetetu ponudite HiPP mliječne kašice za laku noć. Razlog zašto bi prije uvođenja mliječne kašice za laku noć dijete prethodno trebalo pojesti u vrijeme ručka cijeli obrok staklenke, leži u tome što dijete lakše prihvaća takav obrok od obroka povrća ili mesa za ručak, te u protivnom neće htjeti pojesti ručak radi finijeg večernjeg obroka. Za mnogu djecu veliki je korak prelaska sa majčinog mlijeka ili mliječne hrane na kiselkasti okus povrća, te stoga možda trebaju malo više vremena da se naviknu. Stoga pobrinite se da Vaše dijete potpuno prihvati popodnevni obrok prije uvođenja mliječne kašice za laku noć u večernjim satima.

Tvrdnjom "bez dodanog šećera" na našim proizvodima označavamo da nisu dodani sastojci kao što su konzumni šećer, fruktoza ili sirup. Šećer sadržan u proizvodima dolazi 100% iz prirodnih sirovina koje se u njemu prerađuju, na primjer, prirodno prisutan šećer u voću.

HiPP BIO jabuke trebaju dovoljno oborina za rast i sazrijevanje. Međutim predugačke faze vlažnosti nisu dobre za njih jer potiču rast gljivica. Ljeti jabuke trebaju toplinu kako bi se razvila pravilna ravnoteža između sadržaja šećera i kiselosti. Kad je u pitanju njihova podnošljivost niskih temperatura, jabuke su vrlo osjetljive. Ovisno o razdoblju mraza potiče se njihovo pravovremeno i redovito cvjetanje. Mraz tijekom cvatnje je nešto što jabuke ne mogu podnijeti. Kako bismo ispunili naše visoke standarde kvalitete tijekom cijele godine, uvozimo naše jabuke iz BIO voćnjaka Austrije, Gruzije, Njemačke, Mađarske, Italije, Poljske, Srbije, Turske i Ukrajine – i u izuzetnim okolnostima, također i s južne polutke. Gdje god je to moguće, preferiramo jabuke iz mješovitih voćnjaka budući da su oni od velike ekološke važnosti za očuvanje starih sorti, a istodobno pružaju i važna staništa za insekte i ptice.

HiPP BIO kruške za svoj rast i dozrijevanje trebaju mjesto koje nije ni previše vruće ni previše hladno, s periodom mraza tijekom zime. Takva klima se može naći u zemljama južne i srednje Europe kao što su Njemačka, Italija, Austrija, Španjolska i Turska, kao i u Argentini. Ta područja također imaju prikladna tla koje su duboka, prozračna i umjereno vlažna. U svim našim regijama odakle dolaze sirovine, ne koristimo kemijska sredstva, ni u Europi, ni u Južnoj Americi. Tek kad naše BIO kruške postignu ravnotežu između sadržaja šećera i kiselosti koja je idealna za bebe, idu na preradu. Na sjevernoj polutki, berba traje od rujna do listopada, a na južnoj polutci od veljače do ožujka.

Pšenica je vrlo rasprostranjena, jer uspijeva i u suhim područjima juga i jugoistoka, kao i u vlažnijim i hladnijim područjima sjeveroistoka. Međutim, ako je previše vruće ili previše hladno, to će smanjiti prinos i kvalitetu pšenice. HiPP BIO pšenica se uzgaja u Njemačkoj, Italiji, Austriji, Slovačkoj, Mađarskoj, Litvi i Rumunjskoj. Nakon žetve između lipnja i kolovoza, pšenica se čisti, suši i skladišti u zemlji podrijetla.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije