Skip to main content

HiPP Spaghetti s bijelom ribom u umaku od povrća i vrhnja

HiPP Spaghetti s bijelom ribom u umaku od povrća i vrhnja, potpuni obrok od 12. mjeseca

  • s malom količinom soli
  • s jodom - jod doprinosi normalnoj proizvodnji hormona i normalnoj funkciji štitnjače
  • s većim komadićima - kad dijete uči žvakati
  • Alfa-linolenska kiselina (omega 3 masna kiselina) - važna za razvoj mozga i živčanih stanica
  • bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 250g
Preporučeno vrijeme hranjenja U podne
Glavni sastojci Mrkva, Luk, Riba
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 6825-01

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Spaghetti s bijelom ribom u umaku od povrća i vrhnja

Riba za naše HiPP staklenke uglavnom je uhvaćena na otvorenom moru, daleko od obale. Naše područje ribolova nalazi se na sjeveroistočnom Atlantiku i sjeveroistočnom Pacifiku. Tamo ribe žive netaknuto u svom prirodnom staništu. Međutim ribolovne aktivnosti su strogo kontrolirane sukladno smjernicama koje donosi Marine Stewardship Council (MSC). HiPP time promiče tip održivog ribarstva koji doprinosi očuvanju ekološke ravnoteže u našim oceanima.

Kako djeca nakon 12 mjeseci postepeno prelaze na obiteljsku prehranu, prilagođavamo naše obroke sa prstohvatom soli kako bi zaokružili okus. Ipak, količina soli koju dodajemo je toliko mala da na te obroke možemo naznačiti “sa malim udjelom soli”. Mala količina je dovoljna kako bi zaokružili okus HiPP obroka. Kad koristimo sol, dodajemo isključivo jodiranu kuhinjsku sol prema preporuci stručnjaka. Na taj način kroz naše HiPP obroke dijete zadovoljava potrebe za unosom joda. Ovisno o obroku i preporučenom vremenu uvođenja, neki recepti sadrže začine. Vrsta i količina začina koju dodajemo svakako je prilagođena djeci te dobi pa su i proizvodi vrlo dobro prihvaćeni.

Preporučujemo da izvadite iz staklenke samo onaj dio koji će vaša beba vjerojatno pojesti. Za zagrijavanje stavite zdjelicu s kašicom u vruću vodu ili zagrijte u mikrovalnoj pećnici. Kad staklenku zagrijavate u vodi, prvo vodu zakuhajte, maknite s vatre i ostavite da se voda ohladi. Pripazite da voda nije toplija od 70°C, jer bi se na toj temperaturi naljepnica mogla odlijepiti, pa staklenka postaje skliska i teže ju je držati. Otprilike polovicu staklenke treba uroniti u vodu i miješati dok se ne zagrije. Za pripremu u mikrovalnoj pećnici skinite poklopac i prekrijte otvor kuhinjskim papirom ili poklopcem za mikrovalnu. Sada zagrijte staklenku na 360W cca. 60 sekundi (ovisno o uređaju). Kad se zagrije, dobro promiješajte plastičnom žlicom i prije posluživanja provjerite temperaturu. Nemojte podgrijavati i hraniti svoje dijete s hranom koja vam je ostala od prethodnog hranjenja.

Više informacija o dječjoj hrani u staklenki

HiPP BIO mrkve trebaju umjerenu klimu kako bi dobro rasle. Posebno napreduju na zdravom tlu bez kamenja, koje nije previše pjeskovito. U Srednjoj Europi - osobito u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj, Mađarskoj, Češkoj i Poljskoj - pronašli smo idealne uvjete za uzgoj naših mrkvi.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac