Skip to main content

HiPPiS Banana i kruška s mangom

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPPiS Banana i kruška s mangom, idealna kao desert ili dodatak žitnoj kašici.

  • bez dodanog šećera – sadrži prirodno prisutne šećere
  • u praktičnoj tubici 
  • u HiPP BIO kvaliteti   
  • sastojci prirodno ne sadrže gluten  
  • fini pire

Voćni pire ponudite djetetu s plastičnom žličicom.

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 100g
Preporučeno vrijeme hranjenja U prijepodnevnim satima, U posljepodnevnim satima, Između obroka
Glavni sastojci Banana, Mango, Kruška
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: AB8523-02

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPPiS Banana i kruška s mangom

Više od 20 godina HiPP BIO banane gotovo su isključivo uzgajane u prirodnim uvjetima u brdovitim džunglama u Kostarici. Ovdje posebno dobro rastu jer im odgovara hladovina šumskih giganta, drveća koje raste i do 50m visine. U usporedbi s konvencionalnim plantažama, stabla banana rastu izolirano, udaljena jedna od drugih, te u mješovitim plantažama. Na taj način, biljke zaražene bolestima od raznih štetočina mogu se ukloniti, a daljnje širenje bolesti se može spriječiti. Uzgojem u skladu s prirodom, štitimo prirodna staništa životinja i biljaka, te čuvamo jedinstvenu bioraznolikost džungle. HiPP BIO banane dobivamo i iz Ekvadora.

Tvrdnjom "bez dodanog šećera" na našim proizvodima označavamo da nisu dodani sastojci kao što su konzumni šećer, fruktoza ili sirup. Šećer sadržan u proizvodima dolazi 100% iz prirodnih sirovina koje se u njemu prerađuju, na primjer, prirodno prisutan šećer u voću.

HiPP BIO kruške za svoj rast i dozrijevanje trebaju mjesto koje nije ni previše vruće ni previše hladno, s periodom mraza tijekom zime. Takva klima se može naći u zemljama južne i srednje Europe kao što su Njemačka, Italija, Austrija, Španjolska i Turska, kao i u Argentini. Ta područja također imaju prikladna tla koje su duboka, prozračna i umjereno vlažna. U svim našim regijama odakle dolaze sirovine, ne koristimo kemijska sredstva, ni u Europi, ni u Južnoj Americi. Tek kad naše BIO kruške postignu ravnotežu između sadržaja šećera i kiselosti koja je idealna za bebe, idu na preradu. Na sjevernoj polutki, berba traje od rujna do listopada, a na južnoj polutci od veljače do ožujka.

Naš HiPP BIO mango raste na tri različita kontinenta jer voli tropsku klimu s temperaturom od 25 do 35°C. Zemlje podrijetla Indija, Kolumbija i Mali raznovrsne su, isto kao i tla na kojem stabla manga rastu. Jedino što sva tla moraju imati zajedničko jest da moraju biti duboka i propusna.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije