Skip to main content

HiPP Mrkva s jabukom

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP Mrkva s jabukom, ukusna kombinacija blagog povrća i voća.

  • 100% BIO povrće i voće 
  • bez dodanog šećera - sadrži prirodno prisutne šećere
  • idealna kao desert ili dodatak žitnoj kašici
  • u HiPP BIO kvaliteti
  • sastojci prirodno ne sadrže gluten  
  • bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 125g
Preporučeno vrijeme hranjenja U prijepodnevnim satima, U posljepodnevnim satima, Između obroka
Glavni sastojci Jabuka, Mrkva
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: HR4263-02

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Mrkva s jabukom

HiPP BIO mrkve trebaju umjerenu klimu kako bi dobro rasle. Posebno napreduju na zdravom tlu bez kamenja, koje nije previše pjeskovito. U Srednjoj Europi - osobito u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj, Mađarskoj, Češkoj i Poljskoj - pronašli smo idealne uvjete za uzgoj naših mrkvi.

Pedijatri i nutricionisti preporučuju uvođenje dopunske prehrane nakon 4. do 6. mjeseca starosti djeteta. Iste su preporuke i za djecu s povećanim rizikom od alergija. Kasnije uvođenje dopunske prehrane ne pruža bolju zaštitu od alergija. Ako razmišljate kada treba započeti sa dopunskom prehranom ovisno o djetetovim potrebama i razvoju, posavjetujte se sa svojim pedijatrom. Postoje određeni znakovi koji nam pomažu prepoznati kada je dijete spremno za uvođenje dopunske prehrane:

  • samostalno drži glavicu
  • sjedi uz potporu
  • pokazuje interes za drugom hranom i sposobno je jesti sa žlicom

Više o uvođenju dopunske prehrane

Tvrdnjom "bez dodanog šećera" na našim proizvodima označavamo da nisu dodani sastojci kao što su konzumni šećer, fruktoza ili sirup. Šećer sadržan u proizvodima dolazi 100% iz prirodnih sirovina koje se u njemu prerađuju, na primjer, prirodno prisutan šećer u voću.

Početak dohrane trebao bi biti što jednostavniji. Idealno je HiPP BIO povrće kao što je HiPP mrkva, HiPP brokula ili HiPP bundeva.

Prvog dana ponudite bebi oko 3-4 žličice čistog pirea od povrća prije podnevnog mliječnog obroka. Dnevno možete povećavati količinu, ovisno o tome kako dijete prihvaća žlicu, prihvaća novi okus i podnosi povrće. Svako dijete tako individualno određuje brzinu ove faze prilagodbe.

Nakon krutog obroka, Vašu bebu i dalje hranite uobičajenim mliječnim obrocima.

Plan dohrane: Nakon 4. do 6. mjeseca

HiPP BIO jabuke trebaju dovoljno oborina za rast i sazrijevanje. Međutim predugačke faze vlažnosti nisu dobre za njih jer potiču rast gljivica. Ljeti jabuke trebaju toplinu kako bi se razvila pravilna ravnoteža između sadržaja šećera i kiselosti. Kad je u pitanju njihova podnošljivost niskih temperatura, jabuke su vrlo osjetljive. Ovisno o razdoblju mraza potiče se njihovo pravovremeno i redovito cvjetanje. Mraz tijekom cvatnje je nešto što jabuke ne mogu podnijeti. Kako bismo ispunili naše visoke standarde kvalitete tijekom cijele godine, uvozimo naše jabuke iz BIO voćnjaka Austrije, Gruzije, Njemačke, Mađarske, Italije, Poljske, Srbije, Turske i Ukrajine – i u izuzetnim okolnostima, također i s južne polutke. Gdje god je to moguće, preferiramo jabuke iz mješovitih voćnjaka budući da su oni od velike ekološke važnosti za očuvanje starih sorti, a istodobno pružaju i važna staništa za insekte i ptice.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije