Skip to main content

HiPP Prva jabuka za dojenče

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP Prva jabuka za dojenče, idealna kao desert ili dodatak žitnoj kašici.

  • staklenka sadrži 100% BIO voćni pire        
  • u HiPP BIO kvaliteti           
  • sastojci prirodno ne sadrže gluten  
  • bez dodanog šećera - sadrži prirodno prisutne šećere
  • bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 125g
Preporučeno vrijeme hranjenja U prijepodnevnim satima, U posljepodnevnim satima, Između obroka
Glavni sastojci Jabuka
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: HR4233-02

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Prva jabuka za dojenče

HiPP BIO jabuke trebaju dovoljno oborina za rast i sazrijevanje. Međutim predugačke faze vlažnosti nisu dobre za njih jer potiču rast gljivica. Ljeti jabuke trebaju toplinu kako bi se razvila pravilna ravnoteža između sadržaja šećera i kiselosti. Kad je u pitanju njihova podnošljivost niskih temperatura, jabuke su vrlo osjetljive. Ovisno o razdoblju mraza potiče se njihovo pravovremeno i redovito cvjetanje. Mraz tijekom cvatnje je nešto što jabuke ne mogu podnijeti. Kako bismo ispunili naše visoke standarde kvalitete tijekom cijele godine, uvozimo naše jabuke iz BIO voćnjaka Austrije, Gruzije, Njemačke, Mađarske, Italije, Poljske, Srbije, Turske i Ukrajine – i u izuzetnim okolnostima, također i s južne polutke. Gdje god je to moguće, preferiramo jabuke iz mješovitih voćnjaka budući da su oni od velike ekološke važnosti za očuvanje starih sorti, a istodobno pružaju i važna staništa za insekte i ptice.

U nadolazećim tjednima i mjesecima postupno ćete mijenjati prehranu Vašeg mališana s mliječne hrane/majčinog mlijeka na čvrste obroke. Prvi mliječni obrok koji se zamjenjuje obično je onaj oko ručka, zatim u vrijeme večere, te nakon toga slijedi poslijepodnevni obrok. Ujutro se djetetu i dalje daje majčino mlijeko/mliječna hrana.

Uz HiPP, uvođenje krute hrane je posebno jednostavno. Prva žličica koju ćete ponuditi djetetu neka bude HiPP povrće i to kašice koje sadrže jednu vrstu povrća. Ove kašice su lako probavljive i možete ih pronaći u malim staklenkama od 125g.

Tvrdnjom "bez dodanog šećera" na našim proizvodima označavamo da nisu dodani sastojci kao što su konzumni šećer, fruktoza ili sirup. Šećer sadržan u proizvodima dolazi 100% iz prirodnih sirovina koje se u njemu prerađuju, na primjer, prirodno prisutan šećer u voću.

Koristite plastične žličice jer su mekše i ne mogu oštetiti staklenku. Žličica također treba biti uska i ravna tako da stane u usta vašeg mališana. Prvo hranjenje žličicom neka bude na dan kada je vaša beba mirna i opuštena. Također nemojte čekati da bude previše gladna jer joj možda više neće biti do eksperimentiranja. Hranjenje žličicom je nešto novo za bebu i treba se vježbati. Dakle, u početku će vam najvjerojatnije trebati malo strpljenja. Za prve pokušaje preporučujemo fino pasirano, blago povrće.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Zatvorom (konstipacijom) se smatra stanje ukoliko dijete ima tvrdu, bolnu stolicu rjeđe od jednom tjedno. Sve dok bebu to ne muči i ne plače, sve je u redu. Možete joj ponuditi malo vode, čaja ili nekoliko žličica voćne kašice kao desert nakon ručka. To će omekšati stolicu. Vježbanje ili nježna masaža također mogu pomoći probavi. Dajte svojoj bebi dovoljno vremena i prilika za kretanje, to opušta mišiće i potiče probavu. Ako se tvrda i bolna stolica ne može regulirati prehranom i masažom, preporučujemo da se obratite pedijatru.

Više informacija o probavi djeteta

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije